Το λογότυπο της ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ [βίντεο & εικόνα] - iefimerida.gr

Το λογότυπο της ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ [βίντεο & εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρουσιάστηκε σήμερα σε ειδική εκδήλωση στο Αμφιθέατρο «Γιάννος Κρανιδιώτης» το λογότυπο της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε. από τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο.Το λογότυπο θα είναι η επικοινωνιακή «σφραγίδα» της Ελληνικής Προεδρίας και θα συνοδεύει κάθε δραστηριότητά της, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2014.

Ο κ.Βενιζέλος συναντήθηκε και με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκου Λαϊκού Κόμματος Ζοζέφ Ντολ, που διαδεχθηκε τον Βίλφριντ Μαρτένς στα ηνία του ΕΛΚ.

Ο Γάλλος ευρωβουλευτής έχει δηλώσει πως δεν θα θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες ευρωεκλογές και άρα, θα πρέπει να αναζητηθεί νέο πρόσωπο για την αρχηγία της Ομάδας στην Ευρωβουλή. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε η ατζέντα της Ελληνικής Προεδρίας, η κατάσταση ενόψει των ευρωεκλογών και η προσπάθεια ενεργοποίησης των φιλευρωπαϊκών δυνάμεων.

Το λογότυπο της ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ [βίντεο & εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΕ λογότυπο ελληνική προεδρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ