Εικόνες που σοκάρουν-Εγκυος χτυπάει με σφυρί την κοιλιά της λίγο πριν γεννήσει [βίντεο] - iefimerida.gr

Εικόνες που σοκάρουν-Εγκυος χτυπάει με σφυρί την κοιλιά της λίγο πριν γεννήσει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Θύελλα» αντιδράσεων έχει προκαλέσει το βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου με πρωταγωνίστρια μία έγκυο.Ο λόγος για την 24χρονη Heather Thorpe, από την Αμερική, οποία χτυπάει δυνατά την κοιλιά της με ένα σφυρί λίγο πριν γεννήσει. Μάλιστα, η υπόθεση που έχει προκαλέσει την παγκόσμια κατακραυγή, έχει μπει στο συρτάρι, όπως υποστηρίζει, ο πρώην σύντροφός της. Ο ίδιος, μάλιστα, ήταν αυτός που είχε τραβήξει πριν από ένα χρόνο το συγκλονιστικό βίντεο, προκειμένου να την καταγγείλει στις Αρχές.

«Είναι τρελό. Θα έπρεπε να την κλείσουν μέσα και το μωρό θα έπρεπε να το έχουν πάρει από τότε που γεννήθηκε. Δεν είναι ασφαλές μαζί της. Δεν ξέρω γιατί η αστυνομία δεν της έκανε μήνυση αμέσως. Τους έδειξα το βίντεο στις 19 Δεκεμβρίου. Επρεπε να το βιντεοσκοπήσω γιατί κανείς δεν θα με πίστευε ότι συνέβη. Ημασταν μαζί ένα χρόνο περίπου, και δεν ξέρω αν το μωρό είναι δικό μου. Ηθελα να την σταματήσω να χτυπάει την κοιλιά της με το σφυρί. Ηταν εκτός ελέγχου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 26χρονος πρώην σύντροφός της.

Σύμφωνα με τη Dailymail, η οικογένεια της νεαρής γυναίκας αρνήθηκε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς του νεαρού άνδρα, ενώ ο εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε: « Μια έκθεση παρελήφθη τον Δεκέμβριο του 2012 σχετικά με βίντεο της εγκύου γυναίκας. Πραγματοποιήθηκε διεξοδική έρευνα αλλά δεν βρέθηκαν ποινικά αδικήματα. Το θέμα είχε παραπεμφθεί στις τοπικές υπηρεσίες για το παιδί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έγκυος μωρό σφυρί γέννηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ