Προβόπουλος: Οι ελληνικές τράπεζες θα αντεπεξέλθουν σε οποιαδήποτε κεφαλαιακά κενά που θα δείξει η ΒlackRock - iefimerida.gr

Προβόπουλος: Οι ελληνικές τράπεζες θα αντεπεξέλθουν σε οποιαδήποτε κεφαλαιακά κενά που θα δείξει η ΒlackRock

Προβόπουλος: Οι ελληνικές τράπεζες θα αντεπεξέλθουν σε οποιαδήποτε κεφαλαιακά κε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Μνημόνιο διαθέτει αρκετούς πόρους για τις ελληνικές τράπεζες ώστε να αντεπεξέλθουν σε οποιαδήποτε κεφαλαιακά κενά που θα δείξει η έκθεση της ΒlackRock, δήλωσε τη Δευτέρα ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργος Προβόπουλος.«Δεν μπορώ να προκαταλάβω τα αποτελέσματα της έκθεσης της BlackRock, αλλά αυτό που μπορώ να πω με ασφάλεια είναι ότι υπάρχουν τα απαραίτητα περιθώρια για να αντιμετωπιστούν οι όποιες κεφαλαιακές ανάγκες προκύψουν», δήλωσε ο κ. Προβόπουλος στην ιστοσελίδα bankingnews.gr.

Μιλώντας στο bankingnews.gr, o διοικητής της ΤτΕ προέβλεψε ακόμα ότι η ανάπτυξη θα επιστρέψει το 2014 και ότι το ισοζύγιο πληρωμών θα είναι φέτος θετικό για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ