Η Ατζελίνα Τζολί τρελάθηκε (από έρωτα)-Αγοράζει νησί σε σχήμα καρδιάς για τον Μπραντ Πιτ [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Ατζελίνα Τζολί τρελάθηκε (από έρωτα)-Αγοράζει νησί σε σχήμα καρδιάς για τον Μπραντ Πιτ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η καρδιά της τού ανήκει. Ο ομορφότερος άντρας του κόσμου και η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου έχουν κάθε λόγο να γιορτάζουν τον εκθαμβωτικό έρωτά τους με εξίσου φανταχτερό τρόπο. Σε λίγες ημέρες ο Μπραντ Πιτ (18 Δεκεμβρίου) έχει τα γενέθλιά του και τι καλύτερο για την αγαπημένη του να του ετοιμάζει μια ξεχωριστή έκπληξη. Σύμφωνα με τη Mirror, η 38χρονη Χολιγουντιανή σταρ σκοπεύει να ξοδέψει 12,2 εκατομμύρια λίρες προκειμένου να αγοράσει ένα νησί σε σχήμα καρδιάς για τον τυχερό αγαπημένο της.

Η πανέμορφη ηθοποιός επισκέφτηκε την περασμένη εβδομάδα το νησί Petra, 50 μίλια από την ακτή της Νέας Υόρκης, και έμεινε ενθουσιασμένη καθώς το θεώρησε ιδανικό για τα 50ά γενέθλια του Πιτ.

«Η Αντζελίνα πραγματικά έδειξε εξαιρετικό ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο νησί και ενθουσιάστηκε με τις δυο κατοικίες που βρίσκονται σε αυτό που μάλιστα φέρουν και την υπογραφή του αγαπημένου αρχιτέκτονα του Μπραντ Πιτ, Φρανκ Λοιντ Ράιτ», ανέφερε πηγή στην εφημερίδα. Το νησί πάντως είναι ιδανικό για ρομαντικές αποδράσεις ή για οικογενειακές εξορμήσεις.

Η Ατζελίνα Τζολί τρελάθηκε (από έρωτα)-Αγοράζει νησί σε σχήμα καρδιάς για τον Μπραντ Πιτ [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ