Εργαζόμενοι του Δρομοκαϊτειου έχτισαν συμβολικά την είσοδο του ιδρύματος - iefimerida.gr

Εργαζόμενοι του Δρομοκαϊτειου έχτισαν συμβολικά την είσοδο του ιδρύματος

Εργαζόμενοι του Δρομοκαϊτειου έχτισαν συμβολικά την είσοδο του ιδρύματος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε συμβολικό χτίσιμο της εισόδου του Δρομοκαΐτειου Ψυχιατρικού Νοσοκομείου προχώρησαν το πρωί εργαζόμενοι του ιδρύματος. Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται στο μέτρο της διαθεσιμότητας.Από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, έκανε λόγο για γραφικότητες και σόου. «Το εκλαμβάνω ως γραφικότητα, αν το εκλάβω ως παράνομη πράξη πρέπει να πράξω διαφορετικά. Ο καθένας θέλει να κάνει το σόου του» τόνισε ο υπουργός μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «η ιδέα πως οι συνδικαλιστές ενδιαφέρονται περισσότερο για την κατάσταση των ασθενών είναι αστεία» προσθέτοντας ότι κατά κανόνα οι συνδικαλιστές ξέρουν να προασπίζονται τα κλαδικά τους συμφέροντα.

Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι θα φτάσουν με πούλμαν στο υπουργείο Υγείας στις 09:00, καθώς υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με την υφυπουργό Υγείας, Ζέτα Μακρή.

«Έχουμε πλήρη επιφύλαξη και εκφράζουμε την μέγιστη δυσπιστία μας για τις διαβεβαιώσεις που δίδονται. Η παραίτηση του κ. Χαραλαμπάκη και το κείμενο που ακολούθησε βάζει την πλήρη διάσταση του προβλήματος. Εν κρυπτώ και πίσω από την πλάτη των Εργαζομένων προχωρούν και σχεδιάζουν. Τέρμα η κοροϊδία», αναφέρουν σε ανάρτησή τους στο μπλογκ τους, ζητώντας «δέσμευση για το τι θα κάνουν με πλήρη διαφάνεια και ανοιχτά».

«Ετοίμαζαν αιφνιδιασμό και δεν τους βγήκε» σημειώνουν χαρακτηρτιστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ