Λιθοβολούν τη Δέσποινα Βανδή στο facebook της για όσα είπε για τον Νότη Σφακιανάκη - iefimerida.gr

Λιθοβολούν τη Δέσποινα Βανδή στο facebook της για όσα είπε για τον Νότη Σφακιανάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ανακοίνωση της Δέσποινας Βανδή ότι αποχωρεί από την επικείμενη συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη, μια κίνηση που εξασφάλισε την υποστήριξη του ευρύτερου κοινού, έφερε και μια σειρά επιθέσεων εναντίον της. Μέσω της σελίδας της στο facebook σημειώθηκε ένα κύμα οργής και αντίδρασης από υποστηρικτές του Νότη αλλά και της Χρυσής Αυγής.

Είναι ενδεικτικό ότι μέχρι σήμερα υπάρχουν 1.055 σχόλια στη σελίδα της, πάρα πολλά θετικά αλλά και αρκετά υβριστικά. Μάλιστα η Δέσποινα Βανδή δεν έχει παρέμβει και αφήνει όλο το διάλογο να διεξαχθεί χωρίς να διαγράφει μηνύματα. Από υβριστικές εκφράσεις όπως π@@τ@να μέχρι αστείες αναφορές όπως «Αννα Βίσση, Αννα Βίσση, Αννα Βϊσση..." οι αντιδράσεις έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Ακολουθούν μερικά ενδεικτικά από τα αρνητικά σχόλια μέσα από το πλήθος των σχολίων συμπαράστασης. Και πάλι η στάση της Δέσποινας Βανδή να μην σβήσει μηνύματα και να μην κλειδώσει τη δυνατότητα σχολίων είναι αξιοπρόσεκτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ