Τι απαντάει ο Νότης Σφακιανάκης σε όσους τον κατηγορούν για τη Χρυσή Αυγή: Πες τους να πάνε να γαμ@θ@νε! [βίντεο] - iefimerida.gr

Τι απαντάει ο Νότης Σφακιανάκης σε όσους τον κατηγορούν για τη Χρυσή Αυγή: Πες τους να πάνε να γαμ@θ@νε! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον θόρυβο που δημιούργησε ο Νότης Σφακιανάκης με τις δηλώσεις του για την Χρυσή Αυγή, απάντησε βρίζοντας σκαιά όσους τον επέκριναν και στράφηκε κυρίως εναντίον της Δέσποινας Βανδή και της Ελενας Ακρίτα.

«Είναι λάθος και άκυρη η επιλογή της. Σέβομαι την άποψη και τη θέση κάθε ανθρώπου και απαιτώ να σέβονται και εκείνοι τη δική μου» είπε.
«Δεν πάνε να γ@μ@θ@νε!. Εγώ είμαι ο Νότης ο Σφακιανάκης...Εγώ δεν έχω ιδιοτέλεια. Εγώ είμαι τακτοποιημένος...» είπε μεταξύ άλλων.

Με πιο σκληρή γλώσσα, ο τραγουδιστής απάντησε στην Έλενα Ακρίτα, η οποία τον ανέφερε ως "φασιστόπουλο", παραφράζοντας ένα από τα τραγούδια που έχει πει...«Δεν πάνε να γ@μ@θ@νε...Σηκώνουν ανάστημα αυτοί που είναι μέσα στο καθεστώς...» είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ