Απολογούνται τη Δευτέρα για τα αδικήματα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης οι Γερμενής, Ηλιόπουλος και Μπούκουρας - iefimerida.gr

Απολογούνται τη Δευτέρα για τα αδικήματα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης οι Γερμενής, Ηλιόπουλος και Μπούκουρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To κατώφλι του γραφείου των εφετών ανακριτών προκειμένου να απολογηθούν για τα αδικήματα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης θα περάσουν τη Δευτέρα οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Στάθης Μπούκουρας.

Και οι τρεις έχουν εμπλακεί στην δικογραφία μετά από καταθέσεις προστατευόμενων μαρτύρων που τους θέλουν να πουλούν προστασία σε νυχτερινά μαγαζιά και να οργανώνουν επιθέσεις σε βάρος αλλοδαπών.

Οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής παραπέμπονται στη Δικαιοσύνη εφόσον ήρθη πριν από λίγες ημέρες η βουλευτική τους ασυλία κατόπιν ψηφοφορίας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ