Οικονόμου: Να γίνει κυβέρνηση εθνικής ενότητας- Να συμμετάσχουν όλα τα κόμματα εκτός από την ΧΑ - iefimerida.gr

Οικονόμου: Να γίνει κυβέρνηση εθνικής ενότητας- Να συμμετάσχουν όλα τα κόμματα εκτός από την ΧΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κυβέρνηση εθνικής ενότητας με την συμμετοχή όλων των κομμάτων πλην της Χρυσής Αυγής προτείνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος επισημαίνει πως πρέπει να παρουσιαστεί ένα νέο σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης.

Ο κ. Οικονόμου, τονίζει πως η ΔΗΜΑΡ δεν πρόκειται να επιστρέψει στην κυβέρνηση, καθώς «εφαρμόζει μια πολιτική με την οποία εμείς δεν συμφωνούμε, καθώς θεωρούμε ότι δεν μπορεί να οδηγήσει σε έξοδο από την κρίση με την κοινωνία όρθια», αναφέρει σε συνέντευξη του στον Τύπο της Κυριακής, ενώ σημειώνει πως μόνο σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας όλων των κομμάτων εκτός της Χρυσής Αυγής θα μπορούσε να πει «ναι» η Δημοκρατική Αριστερά.

Οσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ και την πιθανή συνεργασία των δύο κομμάτων, ο κ. Οικονόμου επισημαίνει πως αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν σημεία σύγκλισης με την Κουμουνδούρου, ωστόσο επισημαίνει πως «μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν πτέρυγες και πρόσωπα με τα οποία θα μπορούσαμε να συζητήσουμε την δυνατότητα συμπόρευσης».

Φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ