Ισπανικά ΜΜΕ: «Το καλοκαίρι ο Μέσι θα φύγει από την Μπαρτσελόνα» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ισπανικά ΜΜΕ: «Το καλοκαίρι ο Μέσι θα φύγει από την Μπαρτσελόνα» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξαφνικά το πρώτο θέμα στα ισπανικά ΜΜΕ δεν είναι τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης Ραχόι, ούτε η σταδιακή απεμπλοκή της χώρας από τα μνημόνια, μήτε και οι διεκδικήσεις των εργατικών σωματείων. Η πιθανότητα αποχώρησης του Μέσι από την Μπάρτσα, έχει υποσκελίσει τα πάντα.

«Δράστης» για την διασπορά της είδησης είναι ο ιδιόμορφος ατζέντης, Φρανσουά Γκαγιάρδο. Ο εν λόγω... insider, μιλώντας στην εκπομπή «Punta Pelota» αποκάλυψε (;) πως ο Αργεντινός αισθάνεται «προδομένος από την ομάδα του, καθώς σε συζητήσεις που είχε μαζί τους είχαν συμφωνήσει για αύξηση των αποδοχών του, υπόσχεση που δεν τήρησαν ποτέ».

Ο Γκαγιάρδο, μάλιστα, διανθίζει το ρεπορτάζ του και με άλλες... γαργαλιστικές λεπτομέρειες, καθώς σημείωσε πως «ο Μέσι έχει συμφωνήσει προφορικά με άλλο σύλλογο και σε λίγους μήνες θα αρχίσει να δουλεύει πάνω σ' αυτή τη μεταγραφή. Είναι δεδομένο, το καλοκαίρι θα φύγει από την Μπαρτσελόνα».

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Γκαγιάρδο δεν είναι και το συνώνυμο της εγκυρότητας, καθώς, κατά καιρούς, έχει ανασύρει θέματα στην επιφάνεια που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν. Ακόμα και έτσι, όμως, ο πανικός στη Βαρκελώνη είναι δεδομένος.

Όσοι γνωρίζετε ισπανικά, μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο βίντεο, τι ακριβώς δήλωσε ο Γκαγιάρδο στη συγκεκριμένη εκπομπή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ