Η γκάφα σε φιλανθρωπική εκδήλωση που επιβεβαίωσε πως ναι, η Φαίη Σκορδά είναι έγκυος - iefimerida.gr

Η γκάφα σε φιλανθρωπική εκδήλωση που επιβεβαίωσε πως ναι, η Φαίη Σκορδά είναι έγκυος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος στο παιχνίδι του ποντικιού και της γάτας έβαλε, τυχαία, ο γενικός διευθυντής εταιρείας παιχνιδιών, κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικής εκδήλωσης της Ελπίδας, αφού αποκάλυψε πως η Φαίη Σκορδά είναι έγκυος, βάζοντας τέλος στις σχετικές φήμες.

Αν και η Φαίη Σκορδά δεν θέλει να μιλήσει ακόμα ανοιχτά για αυτό, χθες, άκουσε από μικροφώνου κάποιον άλλο να μιλάει για το μωρό που περιμένει. Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, που έκανε ο Σύλλογος Ελπίδα για την Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων του Παιδιού, η Φαίη Σκορδά, ήταν παρούσα. Σύμφωνα με την Εspresso, την ώρα που ο Γιώργος Παγώνης, γενικός διευθυντής της εταιρίας παιχνιδιών, αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο επελέγη η Φαίη Σκορδά, ως εκπρόσωπός τους, για δεύτερη χρονιά λέγοντας «Είναι μοντέρνα, είναι μαμά, της αρέσει πάρα πολύ που είναι μαμά και που θα γίνει και δεύτερη φορά μαμά». Το χαμόγελο πάγωσε στα χείλη της Φαίης Σκορδά και ο κ. Παγώνης συνέχισε συμπληρώνοντας « αυτό είναι ... νέο μάλλον».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έγκυος Φαίη Σκόρδα ελπίδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ