Τα ζώδια της Παρασκευής 22 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 22 Νοεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Γενικά
Σήμερα ο Ήλιος περνάει στον φιλικό σας Τοξότη. Καθώς δε παράλληλα, η Σελήνη σας υποστηρίζει σε πλανητικό επίπεδο, αφού σχηματίζει θετική όψη με τον κυβερνήτη σας τον Άρη, εστιάστε να επιφέρετε αποτελέσματα όπου τυχόν σας ενδιαφέρει και μην κολλήσετε σε λεπτομέρειες. Αυτές, θα διευθετηθούν, με τον καιρό. Εσείς σήμερα, αρκεί να κάνετε την πρώτη κίνηση, έστω και με λίγο ενθουσιώδη συμπεριφορά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, καθώς η ημέρα θα σας υποστηρίξει εσάς συγκεκριμένα, αφιερώστε χρόνο να δείξετε το ενδιαφέρον σας στον έρωτα, και τα υπόλοιπα, αν είναι να γίνουν, θα γίνουν. Εστιάστε πάντως. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα θα σας δώσει προβάδισμα, μην αμελήσετε να δείξετε το ενδιαφέρον που απαιτεί η σχέση σας. Αν την αφήσετε πίσω σήμερα, μάλλον σημαίνει πολλά!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, όμως ακούστε οπωσδήποτε την συμβουλή εκείνων, που οι ίδιοι παραδέχεστε πως γνωρίζουν περισσότερα. Μην σας παρασύρει ας πούμε ένας στείρος ενθουσιασμός σε λάθος επιλογές. Φερθείτε συγκροτημένα!

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα θα διαπιστώσετε, πως η καλύτερη βοήθεια έρχεται από εκεί που δεν την περιμένετε. Έτσι, αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να εμπιστευτεί. Καθώς δε, ο Ήλιος σήμερα -ο οποίος συνεχίζει βεβαίως να αντιστρατεύεται την Αφροδίτη-, φεύγει από απέναντι σας και περνάει στο ζώδιο του Τοξότη, αφήστε την προσπάθεια, και εστιάστε κυρίως στην απόλαυση. Κάτι που γενικώς δεν σας είναι ούτε δύσκολο, ούτε άγνωστο. Επιτρέψτε λοιπόν στις συνθήκες να σας ευνοήσουν χωρίς αμφιβολίες...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα μην δώσετε το δικαίωμα να σας πουν πιεστικούς. Ακριβώς το αντίθετο. Δείξτε την δική σας προσωπική στάση, και αφήστε να διαπιστώσετε, αν θα εκτιμηθεί. Οι δεσμευμένοι, για να έχετε ένα όμορφο κυρίως βράδυ, μην λησμονήσετε να συμπεριλάβετε στα σχέδια σας, και την διάθεση του συντρόφου σας...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, κρατήστε κοντά σας συνεργάτες που έχουν διαφορετικές ιδέες από τις δικές σας. Καθώς έχετε πλέον ανάγκη από νέα ανοίγματα περισσότερο, παρά από επιβεβαίωση των όσων έχετε ήδη πράξει...

Δίδυμοι

Γενικά
Ο Ήλιος σήμερα προσχωρεί στον Τοξότη απέναντι σας, και αυτό σε γενικές γραμμές, μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα. Επί της ουσίας όμως, δεν πρόκειται να τα δημιουργήσει πράγματι, αλλά απλώς να τα εμφανίσει πλέον. Έτσι, μην ασχοληθείτε να γκρινιάξετε επειδή τώρα δήθεν τα αντιληφθήκατε. Κάντε κινήσεις με όραμα, και δεχθείτε την βοήθεια ανθρώπων που γνωρίζουν καλά την καθημερινότητα σας. αρκεί να φανείτε ειλικρινείς μαζί τους, όπως και με σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα ίσως αισθανθείτε την ανάγκη να διαφωνήσετε και να πείτε... «δεν είναι έτσι». Αν όμως προσπεράσετε αυτήν την τάση, σύντομα θα διαπιστώσετε, πως υπάρχει και άλλος τρόπος να γίνουν τα πράγματα. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα θα σας στριμώξει στην γωνία μόνον αν «χρωστάτε» μια αλήθεια, εστιάστε να κάνετε καθαρές συνομιλίες με την σχέση σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναγνωρίστε την αξία ακόμη και των «αντιπάλων» σας, ή των ανταγωνιστών σας, και αν φροντίσετε να μάθετε από αυτούς, σύντομα, δεν αποκλείεται να τους ξεπεράσετε.

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη μέσα στο ζώδιο σας, θα συναντήσει τον Δία, ενώ θα σχηματίσει και θετική όψη με τον Άρη από την Παρθένο. Καλό θα είναι λοιπόν να εστιάσετε στην καλή σας πρόθεση. Στην διαίσθηση σας επίσης. Ενώ πάνω από όλα, θα χρειαστεί να μετρήσετε εκείνους που αξίζει να εισπράξουν την βοήθεια ή την συναναστροφή σας. Μην τυχόν και τις προσφέρετε σε ανθρώπους που έχουν σκοπό να σας εκμεταλλευτούν περισσότερο, παρά οτιδήποτε άλλο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα ας μην παραδώσετε τον έρωτα σας όπου τυχόν σας εντυπωσιάσουν. Προτιμήστε εκεί που αξίζει! Οι δεσμευμένοι, αφήστε τον κόσμο να γυρίζει σήμερα, και εσείς παραδοθείτε στην αγκαλιά του δικού σας έρωτα, κάπως αποστασιοποιημένοι από τα πολλά.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, η ημέρα μπορεί να σας κάνει μεγάλα δώρα, υπό την προϋπόθεση, πως δεν θα παρασυρθείτε και επομένως θα χαρίσετε, όσα τυχόν προορίζονταν για εσάς. Αν πάλι βρείτε ανθρώπους στους οποίους μπορείτε να στηριχθείτε, ποιος σας πιάνει...

Λέων

Γενικά
Σήμερα ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος περνάει -επιτέλους για εσάς-, στο φιλικό σας ζώδιο του Τοξότη. Ο Σκορπιός σας ταλαιπώρησε λίγο η αλήθεια είναι, όμως μάθατε πολλά και χρήσιμα. Αυτό οφείλετε να του το αναγνωρίσετε. Πλέον όμως, στοχεύστε ψηλά, και μην παρασυρθείτε από λόγια τρίτων που τυχόν θα προσπαθήσουν να σας «προσγειώσουν». Εσείς συγκεκριμένα, αν φερθείτε συγκροτημένα και όχι «γενικώς», έχετε πλέον την δυνατότητα να εκτοξευτείτε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, μην εμπιστευτείτε απόλυτα την ημέρα, καθώς ναι μεν ο Ήλιος περνάει στον φιλικό σας Τοξότη, όμως η όψη του με την Αφροδίτη μπορεί να σας φέρει τα πάνω, κάτω. Οι δεσμευμένοι, για να μην βρεθείτε προ απροόπτου, σήμερα αποφύγετε να πείτε πολλά. Απολαύστε την ημέρα, χωρίς πολλές κουβέντες.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, κρατήστε κατά νου πως, σαφώς απαιτείται χρόνος για να γίνουν κάποια πράγματα, όμως καθώς όπως λένε, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, σιγά-σιγά έχει έρθει η ώρα να επιζητήσετε νέα ξεκινήματα.

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα ο Άρης μπορεί να σας «προδώσει», επομένως μην επιτρέψετε στον εαυτό σας εύπιστες συμπεριφορές, αλλά ούτε και ασυνέπειες. Διότι κυρίως, δεν αποκλείεται να υπάρξουν γύρω σας εκείνοι, που θα περιμένουν να κάνετε το λάθος. Φροντίστε λοιπόν να μην αφήσετε άλλους να πάρουν αποφάσεις για δικές σας υποθέσεις, και αν το κάνετε, τουλάχιστον ας είστε σίγουροι για τις προθέσεις τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα προσπαθήστε να δώσετε στον έρωτα να καταλάβει, πως και ικανοί είστε και προδιατεθειμένοι, να κάνετε εσείς κουμάντο στην δική σας καρδιά! Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να σας «απογοητεύσει» ελαφρώς, μην βιαστείτε να πείτε κάθε τι με την πρώτη. Επεξεργαστείτε το!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αντικαταστείτε στην ευπιστία με την συγκροτημένη σκέψη σήμερα, και, δεν λέμε να γίνετε δύσπιστοι απέναντι στους δικούς σας ανθρώπους, συνεργάτες ή ότι, όμως μην καταλήξετε σε αποφάσεις, αν δεν καταλήξετε πρώτα, σε δικά σας συμπεράσματα. Μπορεί να αποδειχθεί περισσότερο σημαντικό από όσο υποθέτετε!

Ζυγός

Γενικά
Η Αφροδίτη συνεχίζει να βάλλεται από τον Ήλιο, όμως καθώς η ίδια σήμερα μαλακώνει ελαφρώς, την συμπεριφορά της μέσα στο ζώδιο του Αιγόκερω, δεν αποκλείεται να σας δοθεί η ευκαιρία να παρατηρήσετε κάπως πιο αποστασιοποιημένα, θέματα που αφορούν την ζωή και την καθημερινότητα σας. Κρατήστε λοιπόν τις «σημειώσεις» σας, και μην μιλήσετε γι' αυτές. Ας είναι το κρυφό σας χαρτί, για «ώρα ανάγκης»...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα προτιμήστε να σχηματίσετε πρώτοι εικόνα για τον έρωτα, ώστε να μην αναγκαστείτε να αντιδράσετε απλώς, στις δικές του πρωτοβουλίες. Οι δεσμευμένοι πάλι, απαιτείται να κατανοήσετε πως η στάση του συντρόφου σας, μπορεί να σας επηρεάσει περισσότερο από όσο υποθέτετε, «έξω από τον χορό»...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο συνεργαστείτε, όμως μην παραδώσετε τα πάντα στους συνεργάτες σας. Η ημέρα απαιτεί από εσάς, να γίνετε τόσο καλοί συνοδοιπόροι, όσο και ευφυείς και δημιουργικοί οι ίδιοι! Κάντε λοιπόν το εσωτερικό σας ζύγισμα, και μην αφεθείτε στον άνεμο όπου τυχόν θέλει να σας πάει...

Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα ο Ήλιος βγαίνει από το ζώδιο σας, και οι ποιότητες θα ελαφρύνουν αισθητά για την καθημερινότητα σας. Έτσι, εστιάστε να κατανοήσετε τι μάθατε από τον μήνα των γενεθλίων σας, και πλέον ετοιμαστείτε να το εφαρμόσετε. Καθώς μάλιστα πολλές θετικές όψεις στον χάρτη σας «βλέπουν» θετικά, βάλτε κάτω νέα σχέδια και οραματιστείτε ένα νέο μέλλον για την ζωή σας. Επιβάλλεται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, καθώς ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας φανεί πως δεν ξέρει τι θέλει, εστιάστε σε αυτό που θέλετε εσείς και αν τυχόν, αφήστε τον πίσω. Αρκετά σας ταλαιπώρησε. Οι δεσμευμένοι, είστε εκείνοι που καλείστε όσο λίγοι, να περάσετε την ζωή σας, σε ένα νέο «κάδρο». Το πώς, θα το αποφασίσετε οι ίδιοι, με βάση τα όσα προκύπτουν...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην αγωνιάτε πλέον όσο πριν, καθώς μια καλή συγκυρία έρχεται με τον Ήλιο στον Τοξότη. Αναζητήστε ανθρώπους που είναι και έτοιμοι και πρόθυμοι, να σας υποστηρίξουν στα εργασιακά σας σχέδια.

Τοξότης

ΓενικάΟ Ήλιος σήμερα περνάει στο ζώδιο σας, και καλό θα είναι να δοκιμάσετε να ανασυγκροτηθείτε γενικώς. Οι ημέρες πριν τα γενέθλια μας, μας πιέζουν λίγο, και σήμερα η ημέρα αποτελεί ένα καλό δείγμα για να καταλάβετε τι εννοούμε. Εστιάστε με χαρά στους στόχους σας, και καθώς η ζωή θέλει μεν όμορφα όνειρα, αλλά και απογραφή για να ξέρουμε που «πατάμε», σήμερα ασχοληθείτε αρκετά και με το δεύτερο!Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, ανοίξτε πανιά, όμως προσέξτε τον άνεμο. Καθώς ο έρωτας δεν είναι πάντοτε η καλύτερη παρέα, και σήμερα, αυτό καλά θα κάνετε να το προσέξετε. Οι δεσμευμένοι, ασχοληθείτε με περισσότερο πρακτικά ζητήματα του έρωτα, καθώς ο σύντροφος σας, δεν αποκλείεται να σας προσάψει τα αντίθετα, αν τυχόν.

Επαγγελματικές/Οικονομικές ΠροβλέψειςΣε επαγγελματικό επίπεδο, εξετάστε την περίπτωση ένα νέο άνοιγμα που ήδη έχει εμφανιστεί, να χρειάζεται περισσότερη προσοχή από όση του παρέχετε, με κίνδυνο να «διαμαρτυρηθεί». Είτε απρόσωπα, είτε κάποιος συνεργάτης σας απολύτως προσωποποιημένα. Προλάβετε, για να μην τυχόν θεραπεύετε.Αιγόκερως

Γενικά
Σήμερα τόσο ο Ήλιος που περνάει στο γειτονικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, όσο και η Σελήνη που κινείται απέναντι σας, και μάλιστα θα «καθρεπτίσει» σημαντικό απλανή του ζωδίου σας, μπορεί να σας ενεργοποιήσουν με ποικίλους τρόπους. Ας είστε λοιπόν προετοιμασμένοι, ώστε αν σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, αν αξιοποιήστε και όχι να προσπεράσετε σημάδια που περισσότερο θα μιλήσουν μέσα σας, παρά στο γύρω περιβάλλον σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, καθώς η Σελήνη μπορεί να προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις σας απέναντι στον έρωτα, φροντίστε να διαισθανθείτε πιθανές αντιπαραθέσεις, και να απομακρυνθείτε τυχόν, όσο είναι ακόμη νωρίς. Οι δεσμευμένοι, να θυμάστε πως η σχέση σας μπορεί να έχει τις καλύτερες προοπτικές, όμως θα χρειαστεί να τις αξιοποιήσετε εσείς με την στάση σας. Από μόνες τους δεν μπορούν να κάνουν το παραμικρό.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην αναιρέσετε καλές κινήσεις του παρελθόντος, με σκοπό να βάλλετε εναντίον ανταγωνιστών και μη. Κινηθείτε καθαρά βάσει του στόχου και όχι της διάθεσης σας.

Υδροχόος

Γενικά
Με την είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη, οι ποιότητες της καθημερινότητας αλλάζουν, και νέες βοήθειες καταφτάνουν. Έτσι, σήμερα προσπαθήσετε να ρίξετε την ταχύτητα σας και να διπλοσκεφτείτε –οπωσδήποτε- πριν από κάθε πράξη σας, καθώς όνειρα που είχατε στο πίσω μέρος της σκέψης σας, πλέον δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθούν. Όμως για να γίνει ένα όνειρο πραγματικότητα, απαιτείται και οργάνωση ανά τομέα. Αυτό θα το φροντίσετε εσείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, δώστε στον έρωτα να καταλάβει πως μπορεί να στηρίζεται επάνω σας, και αν σας δώσει το ίδιο μήνυμα, έχει καλώς. Αν όχι, περιμένετε. Αφροδίτη και Ήλιος, έχουν ακόμη σοβαρές διαφωνίες. Οι δεσμευμένοι, για να μην βρεθείτε προ απροόπτου, πριν καταλήξετε σε κινήσεις με βάση πρωτοβουλίες σας, αναρωτηθείτε αν πράγματι μπορούν να ευχαριστήσουν και τον σύντροφο σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, ίσως σήμερα σας πλησιάσουν συνεργάτες με ιδέες που είχατε μεν σκεφτεί και εσείς, όμως δεν τις προτείνατε. Δεν πειράζει, ίσα-ίσα, που αυτό αποδεικνύει πως οι σκέψεις σας συγκλίνουν.

Ιχθείς

Γενικά
Σήμερα θα κληθείτε να αποδείξετε την αξία των λόγων σας. Μιας και πολλές όψεις μπορούν να σας βοηθήσουν, φανείτε συγκροτημένοι, και μην εγκαταλείψετε προσπάθειες στην μέση. Επίσης, καθώς δεν αποκλείεται να αισθανθείτε φορές πως πηγαίνετε δυο βήματα εμπρός και δυο πίσω, Σε κάθε περίπτωση μείνετε εστιασμένοι, και περιμένετε την βοήθεια που έρχεται...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, καθώς ο έρωτας μπορεί να σας μαγέψει μεν, να σας ταλαιπωρήσει δε, μην δείξετε αμέσως το ενδιαφέρον σας, μήπως τυχόν, τον κρατήσετε κι εκείνον μαζεμένο. Οι δεσμευμένοι, καθώς έχετε πολλά κατά νου, εστιάστε να συνδυάσετε, και μην ζυγίζετε, σχέση ή καθημερινότητα. Κάθε τι στην ώρα του.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, παραμείνετε συγκεντρωμένοι όχι σε αυτά που ακούσατε τυχόν, αλλά σε αυτά που διαισθάνεστε πίσω από τις λέξεις. Η ημέρα μπορεί να σας προσφέρει στόχους, ακόμη και έμμεσου αποτελέσματος, επομένως φροντίστε να καλύψετε εσείς την μισή απόσταση, και να είστε σίγουροι, πως και η υπόλοιπή μισή θα καλυφθεί στην ώρα της!

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ