Οι απεγνωσμένες προσπάθειες των τραυματιών να απεγκλωβιστούν από το λεωφορείο του θανάτου στην Τουρκία [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι απεγνωσμένες προσπάθειες των τραυματιών να απεγκλωβιστούν από το λεωφορείο του θανάτου στην Τουρκία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα σοκαριστικό βίντεο κάνει εδώ και λίγες ώρες τον γύρο του κόσμου και δείχνει καρέ-καρέ την υπερπροσπάθεια των σωστικών συνεργείων να ανασύρουν τους τραυματίες μετά από το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε την ζωή σε δύο ανθρώπους σε αυτοκινητόδρομο στην Κωνσταντινούπολη, όταν ο οδηγός ενός μικρού λεωφορείου έχασε τον έλεγχο και σκόρπισε τον τρόμο και το θάνατο.Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή που το μικρό λεωφορείο πέφτει στο κενό από ύψος 15 μέτρων.

Εκτός από τους δύο νεκρούς, υπήρξαν και δεκάδες τραυματίες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο κοντινότερο νοσοκομείο, ενώ οι αρχές διεξάγουν έρευνα για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος.

Στο βίντεο έχουν καταγραφεί πολύ σκληρές εικόνες

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θάνατος Τουρκία τραυματίες λεωφορείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ