Τα «ντόρτια» του ΑΠΟΕΛ στην Σκεντερμπέου - iefimerida.gr

Τα «ντόρτια» του ΑΠΟΕΛ στην Σκεντερμπέου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον καλύτερο τρόπο απάντησε το ΑΠΟΕΛ στις προκλήσεις των οπαδών της Σκεντερμπέου, που στον πρώτο αγώνα των δυο ομάδων είχαν σηκώσει το εμετικό πανό που έγραφε: «Η Κύπρος είναι Τουρκική». Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ φρόντισαν να πάρουν το αίμα τους πίσω και με μια εμφατική τεσσάρα πέρασαν στην επόμενη φάση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λίγκ.

Με πανηγυρικό τρόπο σφράγισε ο ΑΠΟΕΛ την πρόκριση του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λίγκ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» επικράτησαν με 4-0 της Σκεντερμπέου και τώρα ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας των δυο ομάδων κρατήθηκαν 13 λεπτά σιγής στην μνήμη των θυμάτων της πρόσφατης τραγωδίας στην Μεγαλόνησο.

Στο πρώτο ημίχρονο η κυπριακή ομάδα δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο και φαινόταν να βολεύεται από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, όπου και είχε επικρατήσει με 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ανέβασε ρυθμούς και οι ποδοσφαιριστές του Γιοβάνοβιτς ήταν απλώς φανταστικοί.

Μέσα σε 27 λεπτά ( 59΄-86΄) σκόραραν τέσσερις φορές, ενώ είχαν τρία δοκάρια και δύο κλασικές χαμένες ευκαιρίες. Οι σκόρερ για την νικήτρια ομάδα του ΑΠΟΕΛ ήταν οι: Σολάρι, Αΐλτον, Ατόρνο και Χαραλαμπίδης.

ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Πουρσαϊτίδης (81΄Σολωμού), Κόντης, Ολιβέιρα, Μποαβεντούρα, Μοραΐς, Πίντο (73΄ Γιάχιτς), Ατόρνο, Χαραλαμπίδης, Μαντούκα, Σολάρι (61΄ Αίλτον)

ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΟΥ: Σέχι, Αράπι, Βράπι, Ορελέσι (46΄ Μπίσκουπ), Σκέμπι, Μουζάκα, Αλμούτσα, Μπικάι, Ντος Σάντος (72΄ Σουλεϊμάνοβιτς), Μπράτιτς, Ράντας (72΄ Ριμπέιρο)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ