Το αισθησιακό λίκνισμα της Rihanna τρέλανε τον Μπολτ -«Είμαι ερωτευμένος, πάρε με τηλέφωνο» [βίντεο] - iefimerida.gr

Το αισθησιακό λίκνισμα της Rihanna τρέλανε τον Μπολτ -«Είμαι ερωτευμένος, πάρε με τηλέφωνο» [βίντεο]

Το αισθησιακό λίκνισμα της Rihanna τρέλανε τον Μπολτ -«Είμαι ερωτευμένος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνήθως τον κυνηγούν οι άλλοι. Τώρα όμως ο Γιουσέιν Μπολτ είναι έτοιμος να τρέξει στο κατόπι της Rihanna. Γιατί το αισθησιακό της λίκνισμα «φρέναρε» τον Τζαμαϊκανό σταρ της ταχύτητας που έχει τη φήμη του... γόη.

Αυτή την εβδομάδα η Rihanna ανέβασε στο Instagram ένα από τα γνωστά βιντεάκια της. Αυτή τη φορά, λικνίζει αισθησιακά τα οπίσθιά της μπροστά στην κάμερα. «Σαφώς και είμαι ερωτευμένος μετά από αυτό το χορό», της έγραψε ο Μπολτ που πρόσθεσε τα hashtag που δεν άφησαν αμφιβολίες για το πόσο τον είχε... ξεσηκώσει το θέαμα, αφού μεταξύ άλλων έγραψε «σέξι» και «τη χρειάζομαι στη ζωή μου τώρα».

Τα τελευταία 24ωρα ο Μπολτ κάνει περιοδεία στις ΗΠΑ για την προώθηση της αυτοβιογραφίας του και βέβαια ρωτήθηκε για το καυτό θέμα. Οταν το TMZ του ζήτησε να στείλει ένα μήνυμα στη Rihanna από την κάμερα, ο Τζαμαϊκανός παγκόσμιος ρέκορντμαν δεν κρύφτηκε. «Είμαι ερωτευμένος μαζί σου, πάρε με τηλέφωνο!».

Το μήνυμα του Μπολτ στη Rihanna

Το βίντεο της Rihanna που... ξεσήκωσε τον παγκόσμιο ρέκορντμαν

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ