Οι τελικοί πίνακες με τους υπαλλήλους των 8 ΑΕΙ που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα - iefimerida.gr

Οι τελικοί πίνακες με τους υπαλλήλους των 8 ΑΕΙ που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εν μέσω απεργιών, δικαστικών διαμαχών και καταλήψεων, η διαδικασία της διαθεσιμότητας για τους διοικητικούς υπαλλήλους των ΑΕΙ μπαίνει στην τελική της φάση. Την Πέμπτη εκδόθηκαν οι τελικοί πίνακες κατάταξης των εργαζομένων στα οχτώ Πανεπιστήμια που έχουν επιλεγεί για την εφαρμογή του μέτρου.

Το ΑΣΕΠ παρέλαβε τους πίνακες από το Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο και τους ανάρτησε στην ιστοσελίδα του. Σε αυτούς υπάρχει η κατάταξη του διοικητικού προσωπικού κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, ανά κατηγορία, κλάδο ή/και ειδικότητα.

Πρόκειται για τους διοικητικούς υπαλλήλους των Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), Πανεπιστημίου Πατρών, Πανεπιστημίου Κρήτης, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Στο μεταξύ, το χάος στα Πανεπιστήμια συνεχίζεται. Aργά το βράδυ το Πρωτοδικείου έκρινε και πάλι παράνομη την απεργιακή κινητοποίηση των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, κάνοντας δεκτή την προσφυγή του υπουργείου Παιδείας. Πρόκειται για την τρίτη απόφαση που εκδίδει το Πρωτοδικείο κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων στα Πανεπιστήμια.

Οι τελικές λίστες διαθεσιμότητας για τα 8 ΑΕΙ

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ