Νέα αγωγή του υπ. Παιδείας κατά της απεργίας των διοικητικών - iefimerida.gr

Νέα αγωγή του υπ. Παιδείας κατά της απεργίας των διοικητικών

Νέα αγωγή του υπ. Παιδείας κατά της απεργίας των διοικητικών -Οριστικοί πίνακες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μία ακόμη φορά προσέφυγε στο δικαστήριο το υπουργείο Παιδείας, κατά της απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Ομοσπονδίας τους. Το αίτημα να κηρυχθεί η κινητοποίηση παράνομη και καταχρηστική συζητήθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών και η απόφαση αναμένεται αργά το βράδυ της Πέμπτης, ή την Παρασκευή.

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων κατέληξε πορεία διοικητικών υπαλλήλων, φοιτητών και πρώην εργαζόμενων της ΕΡΤ, που είχαν διαδηλώσει νωρίτερα στο κέντρο της Αθήνας. Στο σημείο προκλήθηκε ένταση όταν κάποιοι από τους συγκεντρωμένους προσπάθησαν να μπουν στον προαύλιο χώρο, με αποτέλεσμα η αστυνομία να κάνει περιορισμένη χρήση χημικών.

Την ίδια ώρα, στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ αναρτήθηκαν οι τελικοί πίνακες με τους υπαλλήλους πέντε εκ των οκτώ ΑΕΙ που μπαίνουν σε διαθεσιμότητα. Αφορούν το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ