Απόπειρα δολοφονίας κατά του Ερντογάν -Καμικάζι ζωσμένος με εκρηκτικά επιχείρησε να μπει στο γραφείο του [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Απόπειρα δολοφονίας κατά του Ερντογάν -Καμικάζι ζωσμένος με εκρηκτικά επιχείρησε να μπει στο γραφείο του [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός έχει σημάνει στην Τουρκία, έπειτα από την απόπειρα δολοφονίας κατά του πρωθυπουργού της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ενας καμικάζι ζωσμένος με εκρηκτικά επιχείρησε να εισβάλει στο γραφείο του Ερντογάν στην Αγκυρα. Το πρακτορείο Reuters μεταδίδει πως το πρωθυπουργικό γραφείο διαψεύδει πως ο πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν βρισκόταν στο κτήριο τη στιγμή της επίθεσης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τα Τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, πίσω από την απόπειρα επίθεσης βρίσκεται ο 52χρονος Tugrul. B., τον οποίο οι άνδρες της Ασφάλειας του Τούρκου πρωθυπουργού κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν τη στιγμή που πυροδοτούσε τα εκρηκτικά, αποτρέποντας κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή το μακελειό.Ωστόσο, οι πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο οι άνδρες κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον δράστη παραμένουν συγκεχυμένες. Κάποια μέσα μεταδίδουν πως πυροβολήθηκε και μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο, ενώ άλλα αναφέρουν πως οι άνδρες της Ασφάλειας πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό. Πάντως, ο δράστης βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας, η οποία διεξάγει έρευνες για την υπόθεση.Σύμφωνα με το NTV, ο άνδρας αυτός είχε τηλεφωνήσει στην αστυνομία μερικά λεπτά νωρίτερα για να προειδοποιήσει ότι μετέβαινε στο γραφείο του πρωθυπουργού.Οι δρόμοι γύρω από το γραφείο του τούρκου πρωθυπουργού έχουν αποκλειστεί και επί τόπου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.Ο υπουργός Εσωτερικών Μουαμέρ Γκουλέρ υποστήριξε ότι ο 52χρονος δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα, ανέφερε ότι δεν έφερε πάνω του εκρηκτικό μηχανισμό, αλλά έναν απλό μηχανισμό. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση των Αρχών σχετικά με το συμβάν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ