Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου - iefimerida.gr

Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να ολοκληρώσει το θαύμα θέλουν σήμερα οι ερυθρόλευκοι, και να γράψουν ιστορία με την πρόκριση τους επί της Ραντ Βελιγραδίου, απόψε στις 21:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο που αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Ελάχιστα εισιτήρια έχουν μείνει ακόμα απούλητα, και παραπάνω από 15.000 οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου αναμένεται να κατακλύσουν το γήπεδο. Οι οπαδοί της θεσσαλικής ομάδας είναι έτοιμοι να ζήσουν το όνειρο και να δουν την ομάδα τους, να προκρίνεται στην παρθενική της εμφάνιση στην επόμενη φάση των προκριματικών για το Γιουρόπα Λίγκ.

Οι Βολιώτες θα πρέπει να υπερασπιστούν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, όπου και είχαν νικήσει με 1-0 μέσα στο Βελιγράδι. Αλλά δεν θέλουν να περάσουν απλώς με το να διαφυλάξουν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, αλλά θέλουν αν διεκδικήσουν μια δεύτερη νίκη σήμερα. Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου, Χάβι Γκραθία, στην χθεσινή συνέντευξη τύπου.

«Θα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ γιατί η Ραντ θα παίξει επιθετικά. Είναι δυνατή ομάδα, με καλή κυκλοφορία και παίκτες νεαρούς σε ηλικία, που διαθέτουν καλή φυσική κατάσταση, τρέχουν πολύ. Είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το ματς και περιμένουμε την υποστήριξη του κόσμου. Θα ήθελα παράλληλα να ευχαριστήσω και τους φίλους της ομάδας που μας είχαν ακολουθήσει και στο Βελιγράδι, στο πρώτο ματς», τόνισε ο Ισπανός ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απουσία του Ουμπίντες.

«Δεν είναι πολύ σημαντικό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, αλλά θέλει 2 εβδομάδες για να γίνει εντελώς καλά. Δεν θα ήθελα να διακινδυνεύσω μια συμμετοχή κι επομένως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί την Πέμπτη. Πάντως, δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν στην ίδια θέση, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να διαφοροποιήσουμε το σύστημά μας», κατέληξε.

Ο Ολυμπιακός Βόλου, πρόκειται να έχει μια σίγουρη αλλαγή σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, όπου ο Ακόστα θα πάρει την θέση του Ουμπίντες, που δεν ξεπέρασε την διάταση στον δικέφαλο. Η ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξουν οι ερυθρόλευκοι πρόκειται να είναι: Γιακούποβιτς κάτω από τα δοκάρια με τον Σελέζι στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Ρόκα στα αριστερά, ενώ οι Τομάς και Σανκαρέ θα είναι στο κέντρο της άμυνας, οι Αλβάρες και Νταρμπιόν πρόκειται να παίξουν σαν κεντρικά χαφ, ο Μπρέσκα θα αγωνιστεί σαν δεξί χαφ, και ο Μόνχε θα καλύπτει την αριστερή πλευρά ενώ ο Ακόστα θα βρίσκεται πίσω από τον προωθημένο Μάρτιν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ