Τα ζώδια της Πέμπτης 21 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 21 Νοεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Γενικά
Ο κυβερνήτης σας ο Άρης, βρίσκεται σήμερα σε μια «δύσκολη» μοίρα της Παρθένου. Επομένως καλό θα είναι να φανείτε λίγο συνεσταλμένοι, όσο και αν δεν το συνηθίζετε. Καθώς δεν αποκλείεται, άνθρωποι με κακή πρόθεση, να δοκιμάσουν να σας διαβάλουν. Ας είστε λοιπόν κάπως μετρημένοι, ώστε σήμερα, αν μη τι άλλο, να μην δώσετε δικαιώματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, ίσως σήμερα διαπιστώσετε πως είναι εύκολο να πέσετε θύματα του έρωτα, ειδικά αν δεν είστε σίγουροι, ακόμη και για εκείνους που μεσολαβούν... Οι δεσμευμένοι, αν σήμερα δεν θέλετε να βιώσετε δυσάρεστα συναισθήματα μέσα στην σχέση σας, ας έχετε ξεκαθαρίσει από κοινού, πως «στους δυο, τρίτος δεν χωράει», που λένε...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα είναι από εκείνες τις ημέρες, που δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε, πως είχατε παραχωρήσει αδίκως, εμπιστοσύνη σε λάθος άτομα. Έτσι, μην υποπέσετε στο σφάλμα να θυμώσετε ή αντιθέτως να απογοητευτείτε. Απλώς ξεκαθαρίστε την θέση σας και... πάμε παρακάτω. Δεν είναι ανάγκη εξάλλου να ακολουθούν όλοι!

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα σας εναντιωθεί κατά κάποιον τρόπο, επομένως, καθώς η όψη με τον Ήλιο συνεχίζεται, καλό θα είναι να βρείτε μέτρο ανάμεσα σε εκείνα που επιθυμείτε και εκείνα που εμφανίζονται, ώστε να μην παραδίδετε τον εαυτό σας σε αρνητικές σκέψεις. Ακόμη-ακόμη, να μην υιοθετήσετε σκέψεις σκληρότητας, που θα σας κάνουν τυχόν, να αποστασιοποιηθείτε από ουσιαστικούς σας στόχους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, καθώς ο έρωτας έχει τους δικούς του ρυθμούς, μην αγωνιάτε, και κυρίως μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας, προσποιούμενοι τους αδιάφορους. Κάντε λίγο υπομονή ακόμη... Οι δεσμευμένοι, αναλύστε μέσα σας τα γεγονότα με ειλικρίνεια, και μην ρίξετε ευθύνες εκεί που δεν αρμόζει. Μπορεί να γυρίσουν σύντομα πίσω...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αποφύγετε να εμπιστευτείτε νέα σχέδια, και παράλληλα, δώστε χώρο σε καταστάσεις. Κυρίως δε σε ανθρώπους, που διαπιστώνετε πως πιέζονται. Ο λόγος φυσικά είναι για να μην τυχόν ξεσπάσουν εις βάρος της συλλογικής εργασίας. Αποφύγετε τέλος επενδύσεις για να δείξετε πως μπορείτε να «αντέξετε» ρίσκα!

Δίδυμοι

Γενικά
Εκτός από την θετική όψη με τον Πλούτωνα, ο κυβερνήτης σας ο Ερμής, σχηματίζει σήμερα και μια θετική όψη τριγώνου με την Σελήνη. Έτσι επιτρέψτε να ευνοηθείτε, και μην αγχωθείτε μόλις διαπιστώσετε πως τα πράγματα αρχίσουν να πηγαίνουν καλά. Σε κάθε περίπτωση θα σας δοθούν ευκαιρίες, όμως φορές, ίσως χρειαστεί να αμφισβητήσετε ακόμη και τις σταθερές σας αξίες, με σκοπό να τις εμπλουτίσετε...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι αν διαπιστώσετε πως αλλού πηγαίνατε και αλλού σας πάει, εμπιστευτείτε το. Είναι πολύ πιθανόν, να σας ανοίξει μια νέα πόρτα. Οι δεσμευμένοι, καθώς επίσης μπορεί να διαπιστώσετε ξαφνικές αλλαγές, ετοιμαστείτε για κάτι καλύτερο, όχι το αντίθετο...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς εκεί κυριαρχούν άλλοι κανόνες, φροντίστε να είστε κυρίως συγκροτημένοι, καθώς πράγματι μπορεί να εμφανιστούν ευκαιρίες, αυτό όμως δεν αποκλείει, να τις προσπεράσετε, αν συμμορφωθείτε σε λάθος προοπτικές. Καλείστε λοιπόν να προχωρήσετε με βάση την δική σας προσωπική διαίσθηση. Η ημέρα ενέχει αντιφάσεις, και ζητά την προσοχή σας.

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα η κυβερνήτης σας η Σελήνη, μπορεί να σας προκαλέσει έντονες στιγμές, ενώ δεν αποκλείεται, να παρασυρθείτε σε διαφωνίες που μπορεί να προκαλέσουν έως και διακοπή σχέσεων. Προσέξτε λοιπόν ιδιαιτέρως, μήπως η συμπεριφορά σας δώσει δικαίωμα να σας ψέξουν. Αν όχι, αδιαφορήστε για την στάση που επιλέγουν άλλοι να κρατήσουν, και μην συντονιστείτε με τις δικές τους κινήσεις. Κρίνετε εσείς για εσάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, αν ο έρωτας σήμερα αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί, καλά θα κάνετε να του κουνήσετε το μαντήλι, και να του δώσετε και τις καλλίτερες ευχές σας. Οι δεσμευμένοι, καθώς η σχέση απαιτούν καλές προϋποθέσεις, ελέγξτε αν η δική σας τις πληροί και αν διαπιστώσετε ελλείψεις, αναπληρώστε, το συντομότερο.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς η ημέρα ενέχει από έντονες διαφωνίες ως και οικονομικές απώλειες, φροντίστε να μην αφήσετε τίποτε στην τύχη. Αντιθέτως, βάλτε τα δυνατά σας που λένε, ώστε να επιφέρετε αποτελέσματα που θα ενώσουν παράλληλα, όχι που θα διασπάσουν την ομάδα. Επίσης πολύ σημαντικό!

Λέων

Γενικά
Σήμερα ο Ήλιος έχει και πάλι να αντιμετωπίσει από τη μια την Σελήνη και από την άλλη την Αφροδίτη. Επομένως, εστιάστε να συμπεριφερθείτε όχι όπως αγαπάτε, αλλά όπως αρμόζει, και σε καμιά περίπτωση, μην επαναπαυθείτε τυχόν, σε περασμένες επιτυχίες και δάφνες... Παράλληλα, κρατήστε την σκέψη σας εκεί που οφείλει να βρίσκεται, και μην την πρώτη ευκαιρία επιδιώξτε να ξεκαθαρίσετε, όχι απαραιτήτως να διακόψετε...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, αφιερώστε λίγο χρόνο παραπάνω, ώστε να καταλάβετε τι μπορεί να σας έχει ενοχλήσει τυχόν, στην συμπεριφορά του έρωτα. Αν δεν φταίει, τι να συζητάμε... Οι δεσμευμένοι, εξετάστε τα πράγματα και από τις δυο πλευρές, καθώς μάλλον αυτό είναι το μάθημα σας για σήμερα. Σε κάθε άλλη περίπτωση, τουλάχιστον μια ψύχρα στις σχέσεις σας, ας θεωρηθεί δεδομένη.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, συγκρατήστε την ανάγκη σας για δραστικές αλλαγές, και επίσης μην παρασυρθείτε από την τάση σας να επιφέρετε τέλος, σε καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν. Δεν αποδίδουν αμέσως όλα!

Παρθένος

Γενικά
Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής, σήμερα ευνοείται διπλά. Έτσι, εστιάστε στην ρίζα του πράγματος, είτε είναι για να αναπτύξετε κάτι θετικό, είτε για να τελειώνετε επιτέλους, με ζητήματα που τυχόν σας ταλαιπωρούν. Σε κάθε περίπτωση πάντως ή συνθήκη που σας απασχολεί, η ημέρα σκοπεύει να σας δώσει το δικαίωμα να ανασκαλίσετε σε βάθος και κυρίως ευθέως. Αξιοποιήστε το!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα δοκιμάστε να κατανοήσετε αν εκείνος που αδυνατεί είστε εσείς, ή μήπως τελικά είναι ο ίδιος ο έρωτας. Αν ισχύει το δεύτερο, αποστασιοποιηθείτε. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα ενέχει διάφορες ποιότητες ανακατεμένες, προσπαθήσετε να είστε ξεκάθαροι απέναντι στην σχέση σας, ώστε κυρίως, να αποφύγετε προστριβές.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, συνεργάτες δεν αποκλείεται να κάνουν πίσω. Προσέξτε μάλιστα ιδιαιτέρως, μήπως εκτός από το να αποστασιοποιηθούν, προσπαθήσουν και να αποσπάσουν παράλληλα, οικονομικά οφέλη που δεν τους πρέπουν. Σε μια τέτοια περίπτωση, επιλύστε κυρίως με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα σας. Κοινώς, με ψυχραιμία...

Ζυγός

Γενικά
Η Αφροδίτη σήμερα, εκτός από τον Ήλιο, έχει να αντιμετωπίσει και την Σελήνη. Επομένως μην παραξενευτείτε, αν κατά την διάρκεια της ημέρας άλλα λέτε και άλλα σας λένε. Για να μπορέσετε βεβαίως να βγάλετε άκρη και να μην χαθείτε «στο σύμπαν», καλό θα είναι να έχετε ορίσει από νωρίς σήμερα τις προτεραιότητες σας, και να κινηθείτε κυρίως με βάση αυτές. Αποφύγετε ότι τυχόν σας αποπροσανατολίζει...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα κρατήστε στην καρδιά σας την χαρά, και αν ο έρωτας δεν έχει κάτι παραπάνω να προσθέσει, μάλλον δεν είναι έρωτας... Οι δεσμευμένοι, συλλογιστείτε μήπως κάποια προσπάθεια σας κριθεί ως υπερβολική, και μην δώσετε δικαίωμα στον σύντροφο σας να δημιουργήσει αρνητική εικόνα για εσάς. Η ημέρα μπορεί να σας ταλαιπωρήσει...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναθεωρείτε συμπεράσματα και στάσεις σας, και μην επαναπαυτείτε, καθώς δεν αποκλείεται, την ώρα που θα καθίσετε να ξαποστάσετε, να σας προσπεράσουν. Δεν λέμε να αγχωθείτε, όμως είπαμε, αναθεωρείστε! Θα σας δώσει νέες ευκαιρίες...

Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα δεν αποκλείεται, καταστάσεις που έχουν φτάσει στο απροχώρητο να διαμαρτυρηθούν εντόνως. Καθώς όμως πολλές όψεις μπορούν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά για εσάς, εστιάστε κυρίως στο να δημιουργήσετε νέες συνθήκες για την ζωή σας. Παράλληλα, αν κάτι είναι να τελειώσει, ας τελειώσει χωρίς ιδιαίτερη δραματικότητα. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, «κοιτάξτε μπροστά».

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα μην δοκιμάσετε να προσαρμοστείτε στα θέλω του έρωτα, καθώς μάλλον θα διαπιστώσετε πως στην πράξη, το βρίσκετε πιο πολύπλοκο απ' ότι στην θεωρία. Προσπαθήστε κυρίως να τον καταλάβετε. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να σας φτάσει στα άκρα, φροντίστε να μην δώσετε σημασία όχι επειδή δεν ενοχλείστε, αλλά επειδή το ξέρατε από πριν...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, διατηρήστε τις ισορροπίες κυρίως κρατώντας αποστάσεις, και μη εκμυστηρευόμενοι, τα επαγγελματικά σας μυστικά, εκεί που ξέρετε από πριν πως θα «κακοπέσουν»... Εκείνο που μένει επομένως να κάνετε, είναι να προγραμματίσετε τις κινήσεις σας με προσοχή, και κυρίως να μην βγείτε από το πρόγραμμα.

Τοξότης

Γενικά
Η θετική όψη ανάμεσα στον κυβερνήτη σας τον Δία και τον Άρη, έχει αρχίσει να αποδυναμώνεται πλέον. Όμως παράλληλα, η Σελήνη κατά το τέλος της ημέρας θα βρεθεί κοντά στον κυβερνήτη σας. Έτσι, αφήστε την ημέρα να σας παρασύρει προς περισσότερο θετικές επιρροές, και μην επέμβετε εκεί όπου δεν χρειάζεται απαραιτήτως. Θα είναι πολύ καλύτερα αν αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν κατά πώς το θέλουν εκείνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, προνοείστε ώστε να μην χρειαστεί να θεραπεύσετε. Και μιλάμε κυρίως για εσάς τους ίδιους, από τις πληγές ενός παραδόπιστου έρωτα. Περιμένετε, έρχεται καλύτερος ...Οι δεσμευμένοι, αναγνωρίστε το πόσο εύκολα, σας παραδίδεται ο σύντροφος χάρη στους καλούς σας τρόπους, και σήμερα αξιοποιήστε το στο έπακρον.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, εστιάστε κυρίως να αναγνωρίσετε τους συνεργάτες εκείνους που είναι ικανοί να σας «προδώσουν», και μην τους δώσετε, πάτημα, και κυρίως προβάδισμα. Σε κάθε περίπτωση, θα διαπιστώσετε πως η καλή σας η διαίσθηση, αποδίδει περισσότερο από την καλή σας την καρδιά.

Αιγόκερως

Γενικά
Εστιάστε κυρίως στο να επεξεργαστείτε στο κεφάλι σας τις πληροφορίες που τυχόν θα σας δοθούν από το γύρω περιβάλλον σήμερα, παρά στο να βγάλετε σχετικά συμπεράσματα. Πόσο μάλλον, αν αφορούν ανθρώπους του συγγενικού σας «χώρου». Κρατήστε την καλή σας διάθεση σε «φόρμα», και μην παραχωρήσετε σε κανέναν το δικαίωμα, να σας αποσυντονίσει. Σήμερα να ξέρετε τι θέλετε και πώς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, καθώς πολλά θα ακούσετε και μάλλον λίγα θα καταλάβετε, καλύτερα να μην κρίνετε βιαστικά τον έρωτα σήμερα. Κατά πρώτον διότι προφανώς κρύβει εκπλήξεις, και κατά δεύτερον, διότι μάλλον δεν είναι ευχάριστες. Οι δεσμευμένοι, απλώς όχι συμπεράσματα σήμερα. Αυτό φτάνει....

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αποστασιοποιηθείτε από την στάση συνεργατών σας, όμως μην τους δημιουργήσετε δυσαρέσκεια. Κυρίως για να μην τους δώσετε δήθεν «πάτημα», να αποκοπούν δυσαρεστημένοι. Όχι πως δεν θα το έκαναν ούτως ή άλλως, τουλάχιστον όμως, ας μην το επιρρίψουν σε σας. Ας έχουν το θάρρος της γνώμης τους.

Υδροχόος

Γενικά
Η ημέρα θα σας ενεργοποιήσει. Βέβαια το «προς ποια κατεύθυνση», εξαρτάται καθαρά από εσάς. Διατηρήστε μια λογική πορεία, και μην επιδιώξετε εντυπωσιασμούς χωρίς αντίκρισμα. Η Σελήνη η οποία θα σχηματίσει μια έντονη όψη με τον κυβερνήτη σας, θα σας δώσει μια νέα κατεύθυνση, και καλό θα είναι να την έχετε μελετήσει από πριν. Αν όχι, δεν αποκλείεται να βιώσετε ανεπιθύμητες αναταράξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, προσδιορίστε την εικόνα του έρωτα που σας «εκφράζει», και αν ο άνθρωπος που στέκεται απέναντι σας την πληροί, έχει καλώς. Ειδάλλως, αφήστε τον ελεύθερο, να βρει κι αυτός, αυτό που ψάχνει. Οι δεσμευμένοι, εστιάστε σε θέματα επικοινωνίας, καθώς λέξεις που μπορεί να δυσερμηνευτούν, μπορεί να σας ανάψουν φωτιές.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς οι όψεις του χάρτη μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ρήξεις στις εργασιακές σας σχέσεις, καλό θα είναι να μην προσδιορίσετε από πριν αποτελέσματα. Περιμένετε πρωτίστως να διαπιστώσετε προθέσεις συνεργατών, όπως επίσης και να εισπράξετε αποτελέσματα κινήσεων που έχουν ήδη γίνει.

Ιχθείς

Γενικά
Σήμερα και κυρίως κατά τις βραδινές ώρες, η Σελήνη θα δοκιμάσει τις αντοχές σας. Εστιάστε λοιπόν κυρίως στο να καταλάβετε τι αισθάνεστε μέσα σας, και επίσης πότε αισθάνεστε ασφαλείς και επιβεβαιωμένοι. Φτάστε σε αυτά τα συμπεράσματα, και αποδεχθείτε τον εαυτό σας, καθώς αυτός είναι ο κύριος δρόμος, για να σας αποδεχθούν και οι υπόλοιποι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα προσδιορίστε τις ανάγκες σας με βάση την χαρά σας και όχι την ικανότητα ή όχι του έρωτα να τις εκπληρώσει. Αν μάλιστα συμφωνεί μαζί σας τότε έχει καλώς. Αν όχι, έχει και αλλού πορτοκαλιές... Οι δεσμευμένοι, αναγνωρίστε τις ανάγκες του συντρόφου σας και συμπορευτείτε. Εδώ είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, προσαρμόστε κατά πρώτον τις προσπάθειες σας, στις ευκαιρίες που σας παρέχονται. Επίσης δώστε σημασία στην πιθανότητα μιας μικρής εξάντλησης. Και τέλος, εξετάστε την πιθανότητα, κάποιος συνεργάτης να μηχανορραφεί πίσω από την πλάτη σας. Όμως, μην χάσετε την ψυχραιμία σας, καθώς η δική του στάση, δείχνει επαρκώς οργανωμένη.

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ