«Πονοκέφαλος» Τατσόπουλου στο ΣΥΡΙΖΑ - Πώς σχολίασαν στην Πολιτική Γραμματεία τις νέες δηλώσεις του βουλευτή - iefimerida.gr

«Πονοκέφαλος» Τατσόπουλου στο ΣΥΡΙΖΑ - Πώς σχολίασαν στην Πολιτική Γραμματεία τις νέες δηλώσεις του βουλευτή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι τόνοι για το θέμα Τατσόπουλου έδειξαν να πέφτουν στην τελευταία συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο οι νέες δηλώσεις του βουλευτή προκάλεσαν την ενόχληση της Κουμουνδούρου. Το θέμα τέθηκε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, όπου διατυπώθηκε έντονος προβληματισμός.

Ετσι, παρά την ιδιότυπη ανακωχή και τις εκατέρωθεν υποχωρήσεις κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας την Τρίτη, το come back του βουλευτή σε τηλεοράσεις και βραδινά δελτία ειδήσεων προκάλεσε νέες αντιδράσεις .

«Μπορεί ο κ. Τατσόπουλος να μην είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο η συγκεκριμένη στάση του δεν βοηθάει το κόμμα», ήταν η θέση του υπερίσχυσε στην Πολιτική Γραμματεία, ενώ το μεσημέρι της Πέμπτης συνεδριάζει το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προκειμένου να «ζυγιστούν» εκ νέου τα δεδομένα.

Σε μείζον θέμα αναδεικνύει το ζήτημα των πλειστηριασμών η Κουμουνδούρου

Επί τάπητος στη συνεδρίαση της Π.Γ. τέθηκε και το κρίσιμο ζήτημα των πλειστηριασμών και των «κόκκινων» δανείων, δεδομένου ότι η Κουμουνδούρου επιχειρεί να το αναδείξει σε μείζον πολιτικό και κοινωνικό θέμα.

Όπως προειδοποιούν στελέχη της Κουμουνδούρου, «αυτή η κίνηση αποτελεί μία νέα επίθεση στη ζωή μεγάλου μέρους του πληθυσμού», και ξεκαθαρίζουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν πρόκειται ένα τέτοιου είδους χτύπημα σε ανθρώπους που έχουν χάσει σχεδόν τα πάντα».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να ζητήσει να ψηφιστεί νόμος ο οποίος θα απαγορεύει τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, είναι δεδομένο πως θα προκαλέσει μπαράζ ονομαστικών ψηφοφοριών -εκτιμώντας πως το κυβερνητικό σκάφος έχει αρχίσει να βυθίζεται-, ενώ σε ετοιμότητα θέτει και τις τοπικές οργανώσεις για να αποτρέψουν τη διαδικασία των πλειστηριασμών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ