To Captur, το μικρό SUV της Renault ξεκινά από 14.250 ευρώ - iefimerida.gr

To Captur, το μικρό SUV της Renault ξεκινά από 14.250 ευρώ

To Captur
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τρεις κινητήρες και 3 επίπεδα εξοπλισμού ξεκινά η διάθεση του Renault Captur, του μοντέρνου και μικρού γαλλικού SUV στην Ελλάδα, που μοιράζεται πλαίσιο και κινητήρες με το Clio. Έτσι αναμενόμενα το βασικό του σύνολο είναι ο πολύ καλός μικρός τρικύλινδρος turbo με τα 900 κυβικά και τους 90 ίππους, που διαμορφώνει την τιμή εκκίνησης στις 14.250 ευρώ χωρίς απόσυρση.

Ο μεγαλύτερος αλλά όχι και μεγάλος κινητήρας βενζίνης είναι ο 1.2 TCe που με τη βοήθεια turbo αποδίδει 120 ίππους ενώ συνδυάζεται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο EDC. Η τιμή του ξεκινά από τις 18.450 ευρώ, ενώ από τις 17.700 ευρώ ξεκινά ο diesel της γκάμας, ο 1.5 dCi των 90 ίππων, που σε συνδυασμό με το στάνταρ χειροκίνητο κιβώτιο των 5 σχέσεων δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας. Ως αυτόματο η τιμή του ανέρχεται σε 21.000 ευρώ.Το βασικό επίπεδο εξοπλισμού Authentic πρακτικά δεν έχει ελλείψεις, καθώς περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ESP, cruise control, κλιματισμό, 4 ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέφτες, ηχοσύστημα και συρόμενο (κατά 16 εκατοστά) πίσω κάθισμα. Ως είθισται τελευταία το Renault Captur διατίθεται για το λανσάρισμά του με δώρο το όφελος απόσυρσης για συγκεκριμένες εκδόσεις και με διαφοροποιημένο εξοπλισμό σε συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων.

To Captur, το μικρό SUV της Renault ξεκινά από 14.250 ευρώ  | iefimerida.gr 0
To Captur, το μικρό SUV της Renault ξεκινά από 14.250 ευρώ  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο ευρώ Renault μοντέλο SUV
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ