Δούκισσα Νομικού ή Ζέτα Μακρυπούλια; Συγκρίνοντας τις οικοδέσποινες του Dancing With The Stars - iefimerida.gr

Δούκισσα Νομικού ή Ζέτα Μακρυπούλια; Συγκρίνοντας τις οικοδέσποινες του Dancing With The Stars

Δούκισσα Νομικού ή Ζέτα Μακρυπούλια; Συγκρίνοντας τις οικοδέσποινες του Dancing
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τη μία ήταν λογικό και επόμενο η αλλαγή παρουσιάστριας στο "Dancing with the Stars" να προκαλέσει θόρυβο, σχόλια και σχηματισμό τηλεστρατοπέδων: οι μισές εκπομπές να τάσσονται υπέρ της «πρώην» Ζέτας Μακρυπούλια, οι άλλες μισές να «ψηφίζουν υπέρ» της «νυν» Δούκισσας Νομικού.

Από την άλλη, αντί να κοπάσει σταδιακά ο «θόρυβος» και να περάσουμε στην επόμενη σελίδα, κάθε εβδομάδα, σε κάθε live του χορευτικού talent show, το θέμα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο, ειδικά τώρα που κυκλοφόρησε η φήμη ότι η Ζέτα Μακρυπούλια από το β' μισό της σεζόν ετοιμάζεται να αναλάβει την παρουσίαση show, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Οι συγκρίσεις τις περισσότερες φορές είναι άδικες, όπως επεσήμανε και η διευθύντρια των δημοσίων σχέσεων του Ομίλου ΑΝΤ1, Κατερίνα Γκαγκάκη. Κυρίως, γιατί αφορούν δύο πολύ όμορφες γυναίκες μεν, που πρακτικά δεν «συναντιούνται» πουθενά, περά από (ακριβώς) αυτό: ότι είναι δύο πολύ όμορφες γυναίκες.

Κατά τα λοιπά, να γιατί δεν τίθεται θέμα σύγκρισης:

- H Ζέτα Μακρυπούλια βρισκόταν στο «τιμόνι» της συγκεκριμένης εκπομπής για 3 κύκλους. Αν προσπεράσει κανείς τον 1ο κύκλο, στους υπόλοιπους η παρουσιάστρια είχε ήδη αναπτύξει κώδικα επικοινωνίας με τους υπόλοιπους συντελεστές (κριτική επιτροπή, διαγωνιζόμενους, τηλεοπτικό κοινό), είχε βρει τα πατήματα της και κυρίως είχε άλλου είδους εμπειρία, λόγω της τριβής της τόσο σε σοβαρές τηλεοπτικές δουλειές, όσο και στο θέατρο.

- Η Δούκισσα Νομικού, πέρα από την αναμφισβήτητη ομορφιά της, κατάφερε να ξεπεράσει το άγχος – που κάθε άλλη θα είχε στη θέση της – να στέκεται αξιοπρεπώς εδώ και 4 live, χωρίς σοβαρά λάθη και παραλείψεις και να αναπτύσσει σιγά σιγά τον δικό της βηματισμό σε ένα έτσι κι αλλιώς απαιτητικό και πολύωρο τηλεοπτικό project.

- Ακριβώς λόγω της εμπειρίας, η Ζέτα Μακρυπούλια ήξερε πού μπορεί το show να γίνει «πικάντικο», πόσο και πώς μπορεί να «τραβήξει» μία κόντρα με τον Γιάννη Λάτσιο, πώς να αντιμετωπίσει στον «αέρα» μία δύσκολη στιγμή, ένα παράπονο, μία γκρίνια, μία ενδεχόμενη κόντρα.

- ...πράγμα που για την ώρα δεν θα ήθελε κανείς στον ΑΝΤ1 να αντιμετωπίσει η Δούκισσα Νομικού, τουλάχιστον σε αυτά τα πρώτα live που η παρουσιάστρια μαθαίνει την «αλφαβήτα» του show, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κακό. Η ίδια φαίνεται να προσεγγίζει διαφορετικά αυτά που συμβαίνουν στο show, να έχει μία άλλου είδους ψυχραιμία, ενώ να κάνει ακόμη και χιούμορ, όταν μετά τα πρώτα λεπτά της έναρξης νιώθει περισσότερο «λυμένη».

- Η Ζέτα Μακρυπούλια, αυτού του είδους την ανάγκη «θερμότητας» ίσως και να μην την είχε ανάγκη, γι' αυτό και εξέπεμπε τόση αυτοπεποίθηση. Η φιλική της σχέση με τον χορογράφο Φωκά Ευαγγελινό, η οικειότητα και οι περιποιήσεις που απολάμβανε ως οικοδέσποινα του show έκαναν καλό στην άλλοτε παρουσιάστρια του "Dancing" και αυτό έβγαινε ξεκάθαρα κάθε φορά που κοίταζε την κάμερα, την κριτική επιτροπή ή τους διαγωνιζόμενους.

- Από την άλλη, η Δούκισσα Νομικού, στην ουσία τώρα «χτίζει» σχέσεις με όλους, στον «αέρα» τουλάχιστον. Τώρα σπάει σταδιακά ο πάγος και γνωρίζεται καλύτερα με αυτό που της έχουν εμπιστευθεί. Η φυσική της ευγένεια, μπορεί να έγινε αντικείμενο ακόμη και αρνητικού σχολιασμού, ωστόσο, κανείς δεν ξέρει στο μέλλον με τι τρόπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτό το χάρισμα.

- Το ζήτημα «θεατρικές εμφανίσεις», πολύ προσεγμένες, πολλές φορές εκκεντρικές, με τα ιδιαίτερα χτενίσματα και το εξεζητημένο μακιγιάζ, είχε συζητηθεί πολύ όταν στην παρουσίαση βρισκόταν η Ζέτα Μακρυπούλια. Ωστόσο, είχε δημιουργήσει «σχολή». Ήταν κοινό μυστικό ότι η παρουσιάστρια και ηθοποιός είχε λόγο σε αυτά που φορούσε και στον τρόπο που επέλεγε να τα υποστηρίξει και κατάφερε αυτή της η τακτική στο τέλος να γίνει «όπλο»: το τηλεοπτικό κοινό έβλεπε το "Dancing" και επειδή είχε την περιέργεια να δει «τι» και «πώς» το φόρεσε η Ζέτα.

- Η Δούκισσα Νομικού από την άλλη έχει δώσει έναν άλλο χαρακτήρα – μέχρι στιγμής – με πιο girlie επιλογές σε χρώματα και σχέδια, με το στοιχείο της πασαρέλας περισσότερο υπογραμμισμένο, αλλά και «ντυμένο» με μία αθωότητα, όχι αταίριαστη με το show, ωστόσο, όχι συνηθισμένη.

Όπως και να 'χει, οι επιθετικές συγκρίσεις, στην παρούσα φάση, εκτός από άδικες είναι και άτοπες. Κυρίως, γιατί αυτό που «χωρίζει» τις δύο γυναίκες είναι η... προϋπηρεσία στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν. Κάτι τέτοιο θα είχε νόημα, μετά από τουλάχιστον δύο κύκλους και με τη Δούκισσα Νομικού, όχι απλώς να έχει πάρει το παιχνίδι πάνω της, αλλά –κυρίως – να του έχει επιβληθεί. Μέχρι τότε μένουν οι όμορφες αναμνήσεις από τους 3 κύκλους που παρουσίασε η Νομικού και μία φρέσκια – ωστόσο, θολή ακόμη – εικόνα από τη νέα παρουσιάστρια του show.

Περισσότερα στο joytv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ