Τα ζώδια της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Γενικά
Σήμερα φέρτε τον εαυτό σας στην θέση των άλλων, και αν είναι να βιαστείτε για κάτι, ας είναι για να ισορροπήσετε καταστάσεις, όχι να τις ανατρέψετε. Έτσι, εστιάστε κυρίως να αποφύγετε επικοινωνίες που ούτως ή άλλως δεν σας ωφελούν, και προσπαθήστε αντιθέτως να επιφέρετε μια όμορφη ατμόσφαιρα στην καθημερινότητα σας, κυρίως συναναστρεφόμενοι ανθρώπους που έχουν να μοιραστούν κοινά ενδιαφέροντα μαζί σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα προσπαθήστε να δώσετε στον έρωτα να καταλάβει τι θέλετε να πείτε, με όσο τον δυνατόν λιγότερες λέξεις, και χωρίς ιδιαίτερες χρονοτριβές. Απλά πράγματα. Αν δεν καταλάβει, δεν αξίζει τον κόπο. Οι δεσμευμένοι, αφήστε τον σύντροφο σας στην ησυχία του, καθώς αν υπέρ-αναλύσετε τις πράξεις του, μάλλον θα εισπράξετε τον θυμό του.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, διατηρήστε μια καλή επαφή με συναδέλφους και συνεργάτες, και σήμερα αποφύγετε να βάλετε την δική σας άποψη επάνω από την δική τους. Ιδιαιτέρως για οικονομικά ζητήματα. Μπορεί να διαπιστώσετε υπέρμετρο ζήλο στο να υπερασπιστούν τις ιδέες τους.

Ταύρος

Γενικά
Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη «κακοπερνά» και σήμερα, και εκείνο που κυρίως δεν πρέπει να εμπιστευτείτε, είναι μια αρνητική προδιάθεση που ίσως αναδυθεί από μέσα σας. Ξεκαθαρίστε την θέση σας τόσο απέναντι σε άλλους όσο και απέναντι σε «απωθημένα» που καμιά φορά σας οδηγούν, και αφήστε την ημέρα να σας δείξει από μόνη της, αν έχει κάτι το θετικό για εσάς. Μην πιέσετε καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, καθώς η ημέρα δεν ενδείκνυται για ερωτικές γνωριμίες, φροντίστε να είστε σίγουροι για τυχόν επιλογές σας, ώστε να μην βρεθείτε αργότερα με φίλους πάνω από το κεφάλι σας, να λένε «εγώ σου τα έλεγα»... Οι δεσμευμένοι, ξεκαθαρίστε ήδη από το πρωί μέσα σας, πως μπορεί κάποια πράγματα να σας κουράζουν, όμως η ζωή τα εμπεριέχει όλα. Μην «ξεσπάτε» επομένως εκεί που σας αγαπούν...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς η πρώτη ματιά ξεγελάει, μην αντιδράσετε αν οι συνεργάτες σας επιμείνουν να διασταυρώσετε καταστάσεις. Μπορεί αντιθέτως, να σας προστατεύσουν από οικονομικές απώλειες.

Δίδυμοι

Γενικά
Ο κυβερνήτης σας σήμερα, θα σας δώσει ένα σαφές μήνυμα, που ακριβώς πατάτε και που μπορείτε να εμπιστεύεστε, ώστε να δημιουργήσετε πιο σταθερές «κολώνες» για να στηρίξετε το μέλλον σας. Επομένως μην εστιάσετε τόσο στο τι σας φαίνεται πιο ευχάριστο, αλλά πιο αποτελεσματικό. Ακόμη και αν σας ζητηθεί να κοπιάσετε για να το αποκτήσετε. Όμως προσέξτε πολύ, τον τρόπο που επιλέγετε να επιφέρετε αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Απαλά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα ανοίξτε την πόρτα στον έρωτα, μόνον αν σας πείσει πως έχει περισσότερα να δώσει παρά να πάρει. Δεν λέμε να γίνετε εγωιστές, παρά να τους αποφύγετε.. Οι δεσμευμένοι, καθώς η σχέση σας σήμερα σας καλεί να βάλετε γερά θεμέλια γι' αυτήν, αφήστε τα μεγάλα λόγια και εμβαθύνετε σε επίπεδο καρδιάς. Αυτό ζητάει!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναγνωρίστε επίσης ποιος είναι ο πιο σωστός δρόμος για να κινηθείτε. Παρακολουθήστε με οργανωμένη σκέψη τα δεδομένα, και όταν κρίνετε πως είναι η στιγμή, δράστε καταλυτικά. Όχι, επιφανειακά και βλέπουμε

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα ίσως αισθανθείτε την ανάγκη να αμφισβητήσετε τον εαυτό σας, επομένως μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Και αν πάρετε αποφάσεις, μην στηριχθείτε απολύτως στο συναίσθημα, αλλά κάπως περισσότερο στην κοινή λογική. Τέλος ελάτε πιο κοντά με ανθρώπους που μπορούν να σας καταλάβουν και να σας υποστηρίξουν, αποφεύγοντας αντιθέτως, εκείνους που πασχίζουν να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα μην δώσετε στον έρωτα το δικαίωμα να νομίσει πως άλλα λέτε και άλλα εννοείτε, επομένως συγκροτηθείτε, και παρότι συγκεκριμένα εσείς, καλείστε να εμπιστευτείτε την λογική, αποφύγετε τις εκλογικεύσεις. Δεν βοηθούν. Οι δεσμευμένοι, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, κρατήστε τε το σε καλό ύψος, και μην τεντώνετε και πολύ τον λαιμό σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, οι οργανωμένες κινήσεις και οι συντονισμένες προσπάθειες, έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να αποφέρουν κέρδη στην ομάδα, από μια έντονη όμως σπασμωδική προσπάθεια. Καθώς η ημέρα δεν ευνοεί εκείνους που αυθαιρετούν, αλλά εκείνους που κινούνται βάσει έμπνευσης.

Λέων

Γενικά
Εκτός από την Αφροδίτη, σήμερα έχετε να αντιμετωπίσετε και την Σελήνη. Επομένως διατηρήστε γενικώς την ψυχραιμία σας, και ειδικώς, μην συντονίζεστε με καταστάσεις που απλώς σας «χαλάνε», χωρίς περαιτέρω αποτέλεσμα. Αφιερώστε την ημέρα να κατανοήσετε το γιατί κάποιες περιστάσεις σας εναντιώνονται, και να είστε σίγουροι, πως μόλις το αντιληφθείτε, σχεδόν αμέσως θα το σταματήσετε κιόλας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, καθώς ο έρωτας δεν έχει κακές προθέσεις, όμως δεν είναι σίγουρο πως είναι έτοιμος να σας δεχθεί, αν το έχετε πάρει απόφαση να τον κερδίσετε, ας είστε έτοιμοι για την υπέρβαση... Οι δεσμευμένοι, κανονίστε τον χρόνο σας κατά έναν τέτοιο τρόπο, ώστε να μην τον χρειαστείτε και δεν τον έχετε. Αν συμβεί, θα καταλάβετε...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, ανασυγκροτηθείτε, και σήμερα επιζητήστε να στηριχθείτε κυρίως στην δημιουργική σας τάση. Οι συνεργάτες σας βεβαίως, ίσως δεν μπορέσουν να καταλάβουν το πάθος ή την επιμονή σας για κάποιες συγκεκριμένες ενέργειες, όμως το αποτέλεσμα θα τους πείσει. Να είστε σίγουροι.

Παρθένος

Γενικά
Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής, σήμερα σχηματίζει μια θετική όψη με τον Πλούτωνα, η οποία και θα σας βοηθήσει να θέσετε μια νέα αρχή, σε πολλά πράγματα. Όμως μην φανταστείτε ένα δώρο τυλιγμένο σε κορδέλα. Καθώς δε ο Πλούτωνας είναι πολύ δυναμικός, κι όταν θέλει να περάσει ένα συγκεκριμένο μήνυμα, το κάνει πάση θυσία, μην παίξετε μαζί του!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα ασχοληθείτε με τον έρωτα μόνον αν μπορεί να σας αποδείξει την καλή του πρόθεση. Κι αν πάλι δεν μπορεί, μην έρθετε απαραιτήτως σε ρήξη μαζί του, χαμογελάστε απλώς και αποσυρθείτε διακριτικά. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα σκοπεύει να σας ευεργετήσει, μην βιαστείτε να καταλήξετε ούτε σε συμπεράσματα ούτε σε ενέργειες. Πάρτε την σχέση σας με το μαλακό!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, ίσως ακούσετε πως δεν είστε συνεπής ή εργατικός. Μην άγχεστε! Μπορεί οι πράξεις σας να μην αποδίδουν αποτελέσματα με την πρώτη, όμως ο χρόνος θα υπάρξει ο καλύτερος σας σύμμαχος. Περιμένετε!

Ζυγός

Γενικά
Η Αφροδίτη σήμερα πατά σε μια πολύ δυναμική μοίρα του ζωδίου του Αιγόκερω, και καθώς η δύσκολη όψη της με τον Ήλιο συνεχίζεται, καλό θα είναι να μην φανείτε προκλητικοί στην συμπεριφορά σας, ούτε στις πράξεις σας απέναντι σε ανθρώπους του περιβάλλοντος σας, ειδικά δε, σε συγγενείς. Κρατήστε χαμηλά τους τόνους, και ακόμη-ακόμη, αφήστε τις συγκυρίες να σας οδηγήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα μην πιέσετε τον έρωτα να σας δεχθεί, γιατί μπορεί και να το κάνει. Ύστερα όμως οι συνθήκες να μην είναι όπως τις θέλετε, και τότε, να πάρετε αργά, ένα σημαντικό μάθημα... Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να σας αναγκάσει να πάρετε θέση ενώ δεν θα το θέλατε, φροντίστε να είστε επαρκώς διπλωματικοί. Όμως καθόλου «ψυχροί»!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, εξετάστε την πιθανότητα να βρεθείτε απέναντι-απέναντι με ανθρώπους -συνεργάτες ή μη-, με πολύ διαφορετικές απόψεις. Σαφώς υποστηρίξτε οικονομικά ή άλλα σας συμφέροντα, όμως μην χαλάσετε τις σχέσεις σας. υπάρχουν και άλλοι τρόποι!

Σκορπιός

Ο Ερμής μέσα από το ζώδιο σας σχηματίζει θετική όψη με τον Πλούτωνα, ενώ ο Ήλιος συνεχίζει να πιέζει την Αφροδίτη. Έτσι θα χρειαστεί να φερθείτε κάπως πιο πολύπλοκα απ' ότι συνήθως, και σήμερα, με την ίδια θέληση που συνήθως προστατεύετε κεκτημένα σας, φροντίστε να αγνοήσετε ζητήματα, τα οποία η κοινή λογική, δεν μπορεί να επιλύσει για εσάς. Αφήστε τα να απομακρυνθούν από την σκέψη σας, και ίσως η λύση έρθει ακριβώς τότε. Ο Πλούτωνας ξέρει καλύτερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, καθώς ο έρωτας είναι πολύ σοβαρή κατάσταση μερικές φορές, αποφασίστε το σήμερα, και αν δεν φανεί ο κατάλληλος, μην κάνετε ρούπι... Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα θα σας αναταράξει λίγο το εσωτερικό σας, φροντίστε απλώς, να μην την πληρώσει ο σύντροφος σας. Ίσως εκδηλώσετε απάθεια, και δεν θα είναι ωραίο...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην προσποιηθείτε τους αδιάφορους σε μια νέα πρόταση. Κυρίως όμως, μην εμπιστευτείτε εκείνους που ξέρουν πόσο πολύ θα θέλατε μια αλλαγή, και σας κοροϊδέψουν.

Τοξότης

Γενικά
Δίας και Άρης συνεχίζουν να συμμαχούν και σήμερα, επομένως φανείτε έτοιμοι για δράση. Παράλληλα όμως, φροντίστε μην τυχόν παρασυρθείτε από «λάθος περιπέτειες». Έτσι, πριν από κάθε πράξη σας, ας είστε οπωσδήποτε σίγουροι για τα βαθύτερα κίνητρα που την προκαλούν. Κυρίως, αν δεν πρόκειται για δικά σας. Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να λογοδοτείτε για λογαριασμό τρίτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, αν ο έρωτας σήμερα έχει φαεινές ιδέες, δεν λέμε να μην τις ακολουθήσετε, αρκεί όμως να είστε σίγουροι, πως δεν θα σας εμπλέξουν σε προβλήματα. Πάρτε γρήγορες όμως ώριμες αποφάσεις. Οι δεσμευμένοι, εξετάστε την πιθανότητα ο σύντροφος σας να περιμένει μια απόκριση από εσάς, και σκεφτείτε σοβαρά ποια θα είναι αυτή.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, πάρτε αποφάσεις μόνον αν το μέσα σας, σας ωθεί να καταλήξετε σ' αυτές. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας πάνω απ' όλα. Καθώς μάλιστα ο Δίας, ο Άρης, ο Ερμής και ο Πλούτωνας μπορούν να σας υποστηρίξουν, αν πατήστε σταθερά, κατόπιν κινηθείτε άνετα!

Αιγόκερως

Γενικά
Σήμερα κρατήστε τις σκέψεις σας για εσάς, και στους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας, προβάλετε κυρίως την αγάπη και τον σεβασμό σας. Σκεφτείτε σε βάθος τις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων γύρω σας, όμως μην παρασυρθείτε να τρέξετε πίσω από καταστάσεις. Όπως κι εχθές, καλείστε να βοηθήσετε εκ του αφανούς, και από απόσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα δώστε στον έρωτα μια συμβουλή. Αν θέλει πραγματικά να σας κατακτήσει, ας κάνει έναν γύρο να δει τι αξίζει ο καθένας, και έπειτα ας ξαναρθεί... Οι δεσμευμένοι, καθώς οι όψεις της ημέρας είναι κάπως αντιφατικές, όμως εν τέλει υποστηρικτικές για εσάς, φροντίστε να εστιάσετε στο χάδι και όχι στον αντίλογο, αν τυχόν τα συναντήσετε και τα δυο...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, η ημέρα θα σας προϊδεάσει να βάλετε κάτω συνεργάτες, καταστάσεις ή ότι άλλο και να τους οργανώσετε. Αν όμως διαπιστώσετε πως εν τέλει δεν έχουν την δική σας διάθεση, αποφύγετε να την επιβάλετε με το ζόρι. Δεν θα ωφελήσει!

Υδροχόος

Γενικά
Η ημέρα σήμερα μπορεί να σας φέρει σε αντιπαράθεση τόσο για λόγους ιδιαίτερα συναισθηματικούς, είτε απλώς για μια επικοινωνιακή πλάνη της στιγμής. Εστιάστε να αναγνωρίσετε την ουσία των πραγμάτων, και μην παρασυρθείτε από φαινομενικές καταστάσεις, οι οποίες την μια στιγμή θα σας προκαλέσουν σύγχυση και την επόμενη θα ξεφουσκώσουν σαν μπαλόνια. Διατηρήστε ορθή κρίση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, καθώς ο έρωτας μπορεί να λέει ή να κάνει ότι θέλει, αυτό δεν είναι σε καμιά περίπτωση, δεσμευτικό για εσάς. Εσείς να κοιτάξετε την δική σας ευτυχία, με ή χωρίς αυτόν! Οι δεσμευμένοι, καθώς το «χωρίς αυτόν» δεν χρειάζεται να επιτευχθεί, μπορείτε να δοκιμάσετε περισσότερο διαλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας. Δεν είναι ανάγκη να φτάσετε στα άκρα...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, συνεργάτες σας μπορεί να εμφανίσουν συμπεριφορές που εσείς δεν συμπαθείτε να συναντάτε. Φροντίστε -για το καλό του συνόλου-, να εξηγήσετε τόσο τις θέσεις σας, όσο και τους κανόνες που επιτρέπεται ή όχι να προσπερνιόνται. Τώρα αν έχετε δώσει πρώτοι κακό παράδειγμα...

Ιχθείς

Γενικά
Η ημέρα σας παρέχει την ευκαιρία να περάσετε από την «κερκόπορτα», όμως φροντίστε να μην «παρατραβήξετε» το σκοινί. Αν κλείσει πίσω σας η εν λόγω, δεν αποκλείεται να βρεθείτε εγκλωβισμένοι. Και αν είναι να μην νιώθετε άνετα, τι απ' έξω τι από μέσα... Φερθείτε λοιπόν μετρημένα, και απ' όλα, ας είναι να φανεί η καλή σας πρόθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, καθώς η ημέρα μπορεί να σας προσφέρει τουλάχιστον φαινομενικά καλές ευκαιρίες, εσείς, φροντίστε να δείτε αν είναι και ουσιαστικά καλές. Οι δεσμευμένοι, ασχοληθείτε με τα καθημερινά στον βαθμό που επιβάλλεται, και μην επιτρέψετε στα συναισθηματικά σας να υπερκαλύψουν υποχρεώσεις σας. Δεν ωφελεί!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα χρειαστεί να κινηθείτε μεθοδευμένα. Καθώς όμως δεν είναι μια ποιότητα που εύκολα μπορείτε να διαχειριστείτε, εξετάστε την πιθανότητα να οργανώσετε το πρόγραμμα σας από νωρίτερα. επίσης να πάρετε την βοήθεια ανθρώπων που ξέρουν είτε αυτό που θέλετε να κάνετε είτε εσάς. Ακόμα καλύτερα, και τα δυο.

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ