Η Αθήνα της ταλαιπωρίας -Χάος λόγω κακοκαιρίας -Ποιοι δρόμοι πλημμύρισαν - iefimerida.gr

Η Αθήνα της ταλαιπωρίας -Χάος λόγω κακοκαιρίας -Ποιοι δρόμοι πλημμύρισαν

Στην Αθήνα της ταλαιπωρίας -Χάος στους δρόμους -Ποιοι δρόμοι πλημμύρισαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοιξαν οι ουρανοί της Αττικής το πρωί και όσοι δεν πρόλαβαν να φτάσουν στη δουλειά τους πριν πλημμυρίσουν οι δρόμοι, θα υποστούν, για ακόμα μία φορά, μεγάλη ταλαιπωρία. Σύμφωνα με την ενημέρωση της τροχαίας, η ισχυρή καταιγίδα που χτύπησε τις πρωινές ώρες την πρωτεύουσα είχε ως αποτέλεσμα τη συσσώρευση υδάτων σε κεντρικού δρόμους της Αθήνας και το αναγκαστικό κλείσιμο τους προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος.Λίγο μετά τις 8 το πρωί έκλεισε η Πειραιώς από το ύψος της Χαμοστέρνας και στα δύο ρεύματα, καθώς και η υπόγεια γέφυρα της Λεωφόρου Συγγρού στο Δέλτα Φαλήρου, στο ρεύμα προς Αθήνα. Ηδη, τα αυτοκίνητα ακινητοποιούνται στους δρόμους και σχηματίζουν ουρές. Τελικά και οι δλυο δρόμοι δόθηκαν ξανά στην κυκλοφορία στις 9:15.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν υπάρχουν κλήσεις στην Πυροσβεστική για απάντληση υδάτων. Οι οδηγοί, πάντως, υποφέρουν σήμερα λίγο περισσότερο στο δρόμο εξαιτίας της βροχής.

Οι μετεωρολόγοι περιμένουν στην Αττική νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Στις νοτιότερες περιοχές του νομού οι βροχές θα είναι ηπιότερες. Τα φαινόμενα θα διαρκέσουν εως το απόγευμα. Οι νοτιάδες θα πνέουν με ένταση 4 με 5 μποφόρ και τοπικά 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 εως 20 βαθμούς κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ