Έκκληση Μιχελάκη σε ιδιοκτήτες ταξί να σταματήσουν τις κινητοποίησεις - iefimerida.gr

Έκκληση Μιχελάκη σε ιδιοκτήτες ταξί να σταματήσουν τις κινητοποίησεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να μην προχωρήσουν σε αποκλεισμούς αεροδρομίων, λιμανιών και οδικών αξόνων, ζήτησε η ΝΔ από τους ιδιοκτήτες ταξί, την ώρα που ο εκπρόσωπος τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Μιχελάκης εξαπολύει νέα σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Ραγκούση.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ σε δήλωσή του αναφέρει πως ο κ. Ραγκούσης, τον οποίο χαρακτηρίζει "αρχιτέκτονα του χάους", παραμένει αιχμάλωτος στη βεντέτα με τον προκάτοχό του και αποδεικνύει την ασυνέπεια και την αφερεγγυότητα μιας κυβέρνησης που παραπαίει, χωρίς συντονισμό και χωρίς κανένα σχέδιο".

Ο κ. Μιχελάκης κατηγορεί τον υπουργό πως ακολουθώντας μεθοδεύσεις κοινωνικού αυτοματισμού, επιμένει στην προσπάθειά του να προκαλέσει κοινωνικές συγκρούσεις και αδιαφορεί για τις σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και την υπονόμευση της τουριστικής μας βιομηχανίας.

"Υπογραμμίζουμε ότι, για το συμφέρον του τόπου και της κοινωνίας, η επιδίωξή του αυτή δεν πρέπει να περάσει", τονίζει ο κ. Μιχελάκης καλώντας τους οδηγούς ταξί να αντιπαρατάξουν υπευθυνότητα στην κυβερνητική ανευθυνότητα και κοινωνική ευαισθησία στην κυβερνητική αναλγησία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ