Τι απαντά η ΕΛ.ΑΣ. για το θάνατο του μετανάστη μέσα στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονος - iefimerida.gr

Τι απαντά η ΕΛ.ΑΣ. για το θάνατο του μετανάστη μέσα στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαντήσεις για το θάνατο μετανάστη μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα δίνει με επίσημη ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ., απορρίπτοντας κατηγορηματικά τις πληροφορίες - φημολογίες περί ξυλοδαρμού του από αστυνομικούς που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατό του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 46χρονο υπήκοο Μπαγκλαντές, ιδιοκτήτη καταστήματος ψιλικών επί της οδού Παρασίου 19 στον Άγιο Παντελεήμονα.

Στις 12.30 της Δευτέρας στο κατάστημά του μπήκε 28χρονος Αφγανός ο οποίος με την απειλή βίας του ζήτησε να του δώσει πακέτα τσιγάρων. Ο ιδιοκτήτης τότε έκλεισε τα ρολά του καταστήματος, εγκλωβίζοντας τον Αφγανό και κάλεσε την Άμεση Δράση,

Ομάδα ΔΙ.ΑΣ μετέβη στο σημείο, συνέλαβε το δράστη και τον οδήγησε στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα,

Σύμφωνα πάντα με την ΕΛ.ΑΣ., ενώ περιέγραφε το συμβάν στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του και έπεσε στο πάτωμα. Με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β διακομίστηκε στο Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 28χρονου αλλοδαπού δράστη για απόπειρα ληστείας, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα διενεργείται προανάκριση για τον αιφνίδιο θάνατο του 46χρονου, στο πλαίσιο της οποίας έχει παραγγελθεί διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ