Καρατζαφέρης: «ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κουκούλωσαν το σκάνδαλο της Siemens» - iefimerida.gr

Καρατζαφέρης: «ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κουκούλωσαν το σκάνδαλο της Siemens»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η υπόθεση της Siemens είναι εξαιρετικά βρώμικη αλλά ακόμη πιο βρώμικος είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζεται σήμερα από το κοινοβούλιο», ανέφερε μιλώντας πριν από λίγο στη Βουλή ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης και ανακοίνωσε ότι το κόμμα του δεν θα πάρει μέρος στην ψηφοφορία.

Ο κ. Καρατζαφέρης κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ ότι «κουκούλωσαν» στο σκάνδαλο της Siemens και κατήγγειλε τις αντιστάσεις με τις οποίες βρέθηκε αντιμέτωπος ο ΛΑΟΣ προκειμένου να μην γίνει αποδεκτή η πρόταση του για άνοιγμα των κομματικών ταμείων και κατάθεση των τριών πρώην πρωθυπουργών στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τη Siemens, Κ. Μητσοτάκη, Κ. Σημίτη και Κ. Καραμανλή.

Νωρίτερα ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Κωστής Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση:

«Το συναπάντημα σήμερα στη Βουλή της αθλιότητας και της αστειότητας αναπόφευκτα οδηγούν τον πολιτικό κόσμο, με πρωτοβουλία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, στην πλήρη απαξίωση και λοιδωρία.

Ή είναι παντελώς ανυποψίαστοι ως κόμματα ή είναι χωμένοι στο σκάνδαλο μέχρι το λαιμό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ