Βίτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα προκαλέσει μπαράζ ονομαστικών ψηφοφοριών στη Βουλή - iefimerida.gr

Βίτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα προκαλέσει μπαράζ ονομαστικών ψηφοφοριών στη Βουλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπαράζ ονομαστικών ψηφοφοριών στη Βουλή προαναγγέλλει ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, προκειμένου οι βουλευτές να πρέπει να δώσουν ξεχωριστά θετική ή αρνητική ψήφο.

«Μπορούμε, πέρα από αυτό που γίνεται έτσι ή αλλιώς, με την κριτική στα μέτρα και την πρόταση για ένα άλλο πρόγραμμα και πλαίσιο, να οδηγούμε τα πράγματα σε ονομαστικές ψηφοφορίες, ώστε ο κάθε βουλευτής να στέκεται απέναντι στο συγκεκριμένο. Και στη γενική ψηφοφορία, που αφορά τον προϋπολογισμό, η οποία είναι συνήθως και ψήφος εμπιστοσύνης μέσα στη Βουλή» τονίζει.

Σε ό,τι αφορά τις κινητοποιήσεις στα ΑΕΙ είπε, μεταξύ άλλων, πως «καλώς κάνουν οι διοικητικοί και υπερασπίζονται τα συμφέροντά τους και κακώς κάνει η κυβέρνηση και δεν διαλέγεται για να βρει μια κοινωνικά δίκαιη λύση, για να λειτουργήσουν τα πανεπιστήμια».

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ