Κώστας Σκανδαλίδης: Να φύγουν οι «μπάστακες» από την κυβερνητική πολιτική - iefimerida.gr

Κώστας Σκανδαλίδης: Να φύγουν οι «μπάστακες» από την κυβερνητική πολιτική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανάγκη να φύγουν «οι μπάστακες» από την καθημερινή διαχείριση της κυβερνητικής πολιτικής επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ξεχνώντας να επισημάνει ότι η Τρόικα ήλθε στην Ελλάδα όταν ο ίδιος ήταν υπουργός επί κυβέρνησης Παπανδρέου.

«Πρέπει να φύγουν οι μπάστακες από την καθημερινή διαχείριση της κυβερνητικής πολιτικής», δήλωσε χαρακτηριστικά και απαντώντας σε ερώτηση της δημοσιογράφου Πόπης Τσαπανίδου στο Star, ανέφερε πως το ΠΑΣΟΚ δεν μετανιώνει που υπέγραψε για να έρθουν αυτοί οι «μπάστακες», εννοώντας την Τρόικα.

«Δεν μετανιώνουμε που υπογράψαμε. Το ΠΑΣΟΚ παρέλαβε μια καυτή πατάτα, έναν δημοσιονομικό εκτροχιασμό, έναν διπλασιασμό του χρέους και έναν πολλαπλασιασμό του ελλείμματος που έγινε αποκλειστικά την περίοδο του 2004-2009», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ