Ο σωσίας του Τζορτζ Κλούνεϊ έγινε πάμπλουτος [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο σωσίας του Τζορτζ Κλούνεϊ έγινε πάμπλουτος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λέγεται Γκάρι Τέιτ, είναι Βρετανός και μιμείται τον διάσημο ηθοποιό Τζορτζ Κλούνεϊ σε διάφορες περιστάσεις, από πάρτι και δεξιώσεις, μέχρι και προσωπικές στιγμές.

Από τα τέλη του 1990, οπότε άρχισε να κάνει αυτή τη δουλειά, είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα χλιδάτο λαιφστάιλ, ταξιδεύοντας, ανά την υφήλιο, προκειμένου να υποδυθεί τον Τζορτζ Κλούνεϊ, σε μια σειρά από εκδηλώσεις.
Η επιλογή του έγινε όταν ο Κλούνει είχε αρχίσει να γίνεται διάσημος, μέσα από τον ρόλο του Νταγκ Ρος, στη σειρά ΕR. Το 1998, κέρδισε διαγωνισμό εφημερίδας για σωσίες του Κλούνει και οι δουλειές του πολλαπλασιάστηκαν. «Εκτοτε έχω χάσει το μέτρημα των κόκκινων χαλιών που έχω περπατήσει, των λιμουζινών που έχω επιβιβαστεί και των χωρών που έχω επισκεφθεί» δηλώνει, ικανοποιημένος για τις παχυλές αμοιβές του.


Η πιο παράξενη επαγγελματική πρόταση που έχει δεχθεί ήταν από έναν Βρετανό επιχειρηματία, ο οποίος του ζήτησε να κοιμηθεί με τη γυναίκα του, ως δώρο για τα 40ά γενέθλιά της. «Οταν τον ρώτησα γιατί θέλει να κάνει κάτι τέτοιο μου απάντησε ότι έχουν ανοιχτή σχέση, ότι εκείνη είναι τρελή για τον Κλούνει και από τη στιγμή που δεν μπορούσε να βρει εκείνον, το ζητούσε από μένα» περιγράφει ο Τέιτ, ο οποίος δέχτηκε 3.600 ευρώ να το κάνει αλλά αρνήθηκε όπως λέει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ