Απολαυστικό: Δείτε πώς ο Ρόμπερτ ντε Νίρο απορρίφθηκε σε οντισιόν για ρόλο στην ταινία «Ο Νονός I» [βίντεο] - iefimerida.gr

Απολαυστικό: Δείτε πώς ο Ρόμπερτ ντε Νίρο απορρίφθηκε σε οντισιόν για ρόλο στην ταινία «Ο Νονός I» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συμβαίνουν κι αυτά: Ο υπερταλαντούχος Ρόμπερτ Ντε Νίρο, μικρότερος από 30 ετών, πέρασε από οντισιόν για τον ρόλο του μαφιόζου Σόνι στην πρώτη ταινία του Νονού και απορρίφθηκε επί τόπου!Θεωρήθηκε ότι είχε υπερβολική αυτοπεποίθηση ,που δεν ταίριαζε με τον ρόλο, που τελικά, ερμήνευσε ο James Caan. Βέβαια, ουδέν κακό αμιγές καλού: αν είχε πάρει αυτό τον ρόλο, τότε δεν θα μπορουσε να ερμηνεύσει τον νεαρό Βίτο Κορλεόνε, στην δεύτερη ταινία του Νονού και να αποσπάσει το πρώτο του Οσκαρ.

Στα βίντεο που ακολουθούν, θα δείτε την αποτυχημένη προσπάθεια του ντε Νίρο αλλά και την σκηνή, όπως τελικά παρουσιάστηκε στην ταινία, από τον ηθοποιό που επελέγη. Το βίντεο «ξετρύπωσε» η Huffington Post.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ