Τα ζώδια της Τρίτης 19 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 19 Νοεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Γενικά
Εσάς μια τέτοια ημέρα σας αφορά όσο λίγους, καθώς η σύγκρουση όσο και η ταχύτητα, κυλάνε θα λέγαμε, μέσα στις φλέβες σας. Έτσι, ας είστε από τους πρώτους που θα δώσουν το καλό παράδειγμα, και σήμερα, εστιάστε περισσότερο να καταλάβετε κάποια πράγματα ακόμη και καθισμένοι στην καρέκλα σας, παρά να «τραβήξετε» μια ευθεία και να τρέχετε, και όπου σας βγάλει η άκρη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, αν σήμερα επιθυμείτε να σας προσέξει ο έρωτας, θα πιο καλό σας εφόδιο θα είναι ο νους μέσα στο κεφάλι σας, και όχι το κούτελο για να σπάσετε την πόρτα του...Οι δεσμευμένοι, για να μην έχετε προβλήματα μέσα στην σχέση σας, φροντίστε να μην πιέσετε τον σύντροφο σας, καθώς αυτό θα το κάνει η ημέρα από μόνη της...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, ελάτε πιο κοντά με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας, και αναζητήστε κυρίως να διερευνήσετε αν η κατανομή των ευθυνών, έχει πέσει στα σωστά άτομα. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα ...

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα σας εναντιωθεί ως έναν βαθμό, και καθώς βρίσκεστε ήδη υπό την πιεστική επίδραση μιας δύσκολης όψης με τον Ήλιο, αποφύγετε να παρασυρθείτε από τα συναισθήματα σας. Κυρίως, μην ξεσπάσετε σε πάθη που προσδιορίζουν το ζώδιο σας. Μην τα λέμε... τα γνωρίζετε! Αντί αυτού, δώστε βάση να καταλάβετε πως κάθε αντιξοότητα, δεν έρχεται προσωπικά εναντίον σας. Απλώς συμβαίνει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, καθώς ο έρωτας μοιάζει να σας περιπαίζει τελευταία, δείξτε εμπιστοσύνη, όχι σε εκείνον προσωπικά αλλά στις καταστάσεις, και σύντομα, θα δείτε θετικά αποτελέσματα. Οι δεσμευμένοι, αν κρίνετε πως η ημέρα δεν κινείται φιλικά προς εσάς, αναρωτηθείτε τι λόγο έχετε εσείς, να κινηθείτε γενικώς. Χαλαρώσετε λοιπόν!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην συντονίζεστε με ατυχή περιστατικά, καθώς αυτά πάντοτε συμβαίνουν. Αντί αυτού, πάρτε σαφείς αποφάσεις, και μάλιστα την στιγμή που χρειάζεται. Άλλο η πίεση, άλλο η αναβολή. Βρείτε την μέση οδό και πορευθείτε ως προς αυτήν. Τα υπόλοιπα, θα σας φανεί εύκολο να μπουν σε ροή.

Δίδυμοι

Γενικά
Η ημέρα σας καλεί να φερθείτε περισσότερο σε συλλογικό, παρά σε ατομικό επίπεδο. Αναζητήστε επομένως ανθρώπους που θα μπορούσαν να θεωρηθούν η παρέα ακόμη και η «ομάδα» σας, και μην υποτιμήσετε το γεγονός πως, σήμερα, αυτό μπορεί να σας ανοίξει πόρτες πολύ πιο εύκολα, από το να αγωνίζεστε μόνοι και να μην ξέρετε πώς να συμπεριφερθείτε. Αξιοποιήστε την συνύπαρξη...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα μην προσπαθήσετε να γοητεύσετε τον έρωτα δοκιμάζοντας συμπεριφορικές «ακροβασίες». Πολύ καλύτερα θα είναι, αν του δώσετε να καταλάβει, πως σας ενδιαφέρει κυρίως το «μαζί»... Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα έχει διάφορες τρίπλες να κάνει, φροντίστε να διατηρήσετε άρρηκτους δεσμούς με την σχέση σας. Θα ωφελήσει!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναζητήστε συνεργασίες που μπορούν να σας δώσουν προβάδισμα. Όμως μην βιαστείτε παράλληλα να στηριχθείτε τυχόν σε κάποιον, όποιος και αν είναι αυτός. Αυτό δεν είναι σχέδιο, είναι επιπολαιότητα. Φερθείτε συγκροτημένα και να είστε σίγουροι πως με τους σωστούς ανθρώπους στο πλάι σας, πολλές πόρτες θα ανοίξουν.

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις, και καθώς η ημέρα, σας προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες, αποφύγετε τόσο το να βιαστείτε, όσο και το να αμελήσετε να ασχοληθείτε. Υπάρχουν καταστάσεις, που πραγματικά επιζητούν να επιλυθούν. Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με ανθρώπους που στο περιβάλλον σας διαμορφώνουν «κανόνες», όμως παίρνοντας σαφώς την ζωή σας στα χέρια σας, καταλήξτε σε σωστές αποφάσεις, σε αρμόζοντα χρόνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα μην περιορίσετε την στάσης σας εκεί που φαντάζεστε πως σας θέλει ο έρωτας. Αντιθέτως κάντε του την έκπληξη και αυτοπροσδιοριστείτε, όμως χωρίς υπερβολές. Να εντυπωσιάσετε θέλετε, όχι να τον τρομάξετε. Οι δεσμευμένοι, κρατήστε τις ισορροπίες, καθώς είναι εύκολο σήμερα, να ειπωθούν λάθος πράγματα και να υπάρξουν προστριβές.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, συγκρατήστε την ορμή σας να κάνετε πράγματα, και κάντε κυρίως τα απαραίτητα. Αφήστε μάλιστα τους συνεργάτες σας να κάνουν κάποιες προσπάθειες, όπως και να έρθουν πρώτοι προς το μέρος σας. Σε κάθε περίπτωση, αποδειχθείτε ευέλικτοι και συγκαταβατικοί. Είναι για καλό!

Λέων

Γενικά
Σήμερα θα χρειαστεί να αποδείξετε το εύρος της καλοσύνης και το «μέγεθος» της καρδιάς σας, καθώς η ημέρα δεν αποκλείεται να σας προκαλέσει. Αδιαφορήστε λοιπόν απέναντι σε προκλήσεις, καθώς αν αντιθέτως παρασυρθείτε, οι ενέργειες σας εκτός από το οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα, θα σας αποδείξουν και πόσο ανόητοι μπορεί να αισθανθείτε ένεκα άστοχων τινών, επιλογών σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, δεν είναι ανάγκη να αποδείξετε ούτε την θετική ούτε την αρνητική τυχόν στάση σας απέναντι στον έρωτα σήμερα. Αντιθέτως, εκείνο που αισθάνεστε, καλό θα είναι να μείνει το μικρό, κρυφό σας μυστικό. Θα σας προστατεύσει! Οι δεσμευμένοι, σήμερα μην αξιώσετε απαιτήσεις, καθώς μπορεί να σας πάρει καιρό, όμως αργά ή γρήγορα, θα διαπιστώσετε, πως δεν πρέπει να επεμβαίνετε στον τρόπο έκφρασης του συντρόφου σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσετε τόσο προβλήματα συμπεριφοράς όσο και οικονομικού επιπέδου σήμερα, καλύτερα θα είναι να διαπιστώσετε την ουσία που τα προκαλεί και να μην «ξεσπάσετε» βάσει των φαινομένων που αντιμετωπίζετε. Θα γελαστείτε!

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα αξιολογήστε απόψεις τρίτων προσώπων, καθώς δεν αποκλείεται να έχουν να σας προσφέρουν ιδέες ή συμπεράσματα, που εσείς είτε θα αργούσατε να καταλήξετε σε αυτά ή που δεν θα μπορούσατε να οδηγηθείτε καθόλου ως εκεί. Είναι λοιπόν καλό που είστε αυτόνομοι ως προς την στάση της ζωής σας, όμως δεν πρέπει να λησμονείτε αυτό που κάποτε έλεγαν «η ισχύς εν τη ενώσει»...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, αν σήμερα το βρείτε δύσκολο να κατακτήσετε τον έρωτα, αναρωτηθείτε μήπως ο τρόπος σας δεν είναι ο πλέον κατάλληλος, και -γιατί όχι- αφού στον έρωτα όλα επιτρέπονται, ζητήστε ενισχύσεις...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, εξετάστε την πιθανότητα, η λύση να μην είναι εκεί που την αναζητάτε. Εμπιστευτείτε επομένως την κρίση εκείνων που έχουν αποδείξει νωρίτερα από εσάς την αξία τους σε ανάλογους τομείς, πόσο μάλλον, αν πρόκειται για διαχείριση χρημάτων. Ένα σφάλμα βασισμένο σε ατομικές επιλογές, σήμερα μπορεί να σας κοστίσει κάτι παραπάνω. Αποτέλεσμα λοιπόν ή προσωπική ικανοποίηση σήμερα. Όχι και τα δυο...

Ζυγός

Γενικά
Η Αφροδίτη βάλλεται διπλά σήμερα, και καλό θα είναι να κρατήσετε αποστάσεις, κυρίως από εκεί που είτε δεν καταλαβαίνετε είτε δεν συμφωνείτε με την λογική των πραγμάτων. Διατηρήστε επομένως την σκέψη σας μακριά από καταστάσεις που άλλο δεν κάνουν παρά να σας προβληματίζουν και μάλιστα χωρίς αποτέλεσμα. Και όταν το κάνετε αυτό, να είστε σίγουροι, πως λύσεις θα αναδυθούν μέσα στην σκέψη σας για το κάθε τι...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα δεν ωφελεί να προσπαθήσετε να πείσετε τον έρωτα για τις προθέσεις σας. καταθέστε τες με ειλικρίνεια, και αν είναι να συμβεί θα συμβεί. Αλλιώς, κάθε εμπόδιο για καλό... που λένε! Οι δεσμευμένοι, αναγνωρίστε την ποιότητα της ημέρας από το πρωί, και μην έρθετε σε αντιπαράθεση με την σχέση σας, επειδή, σας δόθηκε η ευκαιρία. από ευκαιρίες τέτοιου είδους, άλλο τίποτε!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καταλήξετε σε συμπεράσματα μόνον αφού δείτε θετικά αποτελέσματα όσον αφορά υποθέσεις σας. Ειδάλλως, αποφύγετε να φανείτε «οριστικά» σίγουροι, παίρνοντας ουσιαστικώς, παρορμητικές αποφάσεις.

Σκορπιός

Γενικά
«Κάντε κράτει» και σήμερα, καθώς η όψη του Ήλιου -μέσα από το ζώδιο σας- με την Αφροδίτη, δεν θα σας δώσει πολλά περιθώρια να κινηθείτε. Επομένως από το να κάνετε εσφαλμένες κινήσεις, δεν είναι καλύτερα να μην κάνετε καθόλου κινήσεις; Σκορπιοί είστε, καταλαβαίνετε. Καθώς μάλιστα η ημέρα επιβραβεύει τις περισσότερο συντηρητικές και συνάμα συλλογικές κινήσεις, αφήστε να διαπιστώσετε τις τάσεις του περιβάλλοντος χώρου και βλέπετε...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα μην προσπαθήσετε να εντυπωσιάσετε τον έρωτα. Αντιθέτως, και να απέχετε καλύτερα θα είναι. Αφήστε τον να σας αναζητήσει. Οι δεσμευμένοι, καθώς επιπλέον υποχρεώσεις έχουν εμφανιστεί στο προσκήνιο, αφήστε λίγα τα προσωπικά σας στην άκρη, και προς το παρόν, σταθείτε στο πλάι του συντρόφου σας, σας χρειάζεται!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, συγκρατήστε τις «επιθετικές» τάσεις σας, και μην ενθουσιαστείτε χωρίς λόγο. Αντιθέτως, ακολουθήστε το ρεύμα, και όταν και αν έρθει η ώρα να ξεχωρίσετε, να είστε σίγουροι πως θα είστε οι πρώτοι που θα το καταλάβετε.

Τοξότης

Γενικά
Σήμερα η ημέρα σας παρέχει το δικαίωμα να «ξεχωρίσετε», κυρίως λόγω μιας συγκροτημένης στάσης από μέρους σας, αλλά και μιας έκδηλης αποφασιστικότητας, που τυχόν θα σας διακρίνει. Αποφύγετε βεβαίως να μπερδέψετε την αποφασιστικότητα με την βιασύνη, καθώς θα χρειαστεί μεν να πάρετε αποφάσεις, όμως παράλληλα, θα χρειαστεί η σκέψη σας να είναι καθαρή και παράλληλα υποστηρικτική προς τρίτους...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα δοκιμάστε να πείτε εκείνα που αισθάνεσθε, όμως μην δοκιμάσετε να πιέσετε τον έρωτα να τα δεχθεί. Η ανωτερότητα σας, θα τον πείσει περισσότερο και από μόνη της. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα σας ωφελεί εν μέρει, αξιοποιήστε αυτήν την εκδοχή, και πάρτε μικρές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον της σχέσης σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναγνωρίστε πως η ικανότητα σας να επεμβαίνετε δεν σημαίνει απαραίτητα, ακύρωση προσπαθειών τρίτων, και με σεβασμό για τις κινήσεις των συνεργατών σας, φερθείτε κυρίως υποστηρικτικά, όχι επικαλυπτικά! Η ημέρα ευνοεί την συλλογικότητα, όχι τον τυχοδιωκτισμό της στιγμής.

Αιγόκερως

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα σας ταράξει λίγο τα νερά, και καθώς είστε άνθρωποι που τα πολλά λόγια τα θεωρούν «φτώχεια», αποτρέψτε τον εαυτό σας από το να συντονιστεί και να αντιδράσει εκεί που δεν χρειάζεται. Ειδικά αν είστε στον δρόμο. Εστιάστε κυρίως να επιφέρετε αλλαγές σε προσωπικές σας υποθέσεις, και αν τυχόν διαπιστώσετε πως μπορείτε να φανείτε υποστηρικτικοί, επιλέξετε το, διατηρώντας όμως αποστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, περιμένετε από τον έρωτα να κάνει την πρώτη κίνηση, και αν διαπιστώσετε πως αργεί, το πολύ που θα κάνετε, είναι να δηλώσετε την παρουσία σας στον χώρο. Αυτό αρκεί! Οι δεσμευμένοι, ξεκινήστε την ημέρα σας εκδηλώνοντας ένα ζεστό ενδιαφέρον για τον σύντροφο σας, και για να είστε σίγουροι πως η ημέρα θα πάει καλά, απλώς μην το μειώσετε...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, συγκρατήστε πως οι συνεργάτες σας έχουν τον δικό τους τρόπο λειτουργίας, κι αν είναι να τους υποστηρίξετε, κάντε το. Αν όχι, μην σταθείτε εμπόδιο, ίσως υπάρξει σοβαρό πρόβλημα!

Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα ο Ερμής θα σας προκαλέσει να χρησιμοποιήσετε στον μέγιστο βαθμό την αναλυτική σας ικανότητα. Ένα πραγματικά υπέροχο χάρισμα. Καθώς αν δεν το κάνετε, εκείνο που θα εισπράξετε θα είναι κυρίως η αντίδραση, εκείνων που αδυνατούν να καταλάβουν την τοποθέτηση σας απέναντι στην ζωή. Εστιάστε κυρίως στο να συμπεριλάβετε και όχι να απορρίψετε ιδέες ανθρώπων του περιβάλλοντος σας, στα σχέδια σας. Ακόμη και αν τους δείξετε έναν νέο, παράλληλο δρόμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, αν τυχόν διαπιστώσετε πως ο έρωτας δεν θέλει εντάσεις, κατεβάστε τους τόνους, και πλησιάστε απλώς περπατώντας. Τόσο απλά! Οι δεσμευμένοι, για να διαπιστώσετε πόσο ήσυχα μπορεί να κυλήσει μια ημέρα σαν αυτή, εξετάστε τις προθέσεις του συντρόφου σας, και απλώς μην του πάτε κόντρα. Δεν υπάρχει λόγος εξάλλου!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, δημιουργήσετε σαφώς μαζί με τους συνεργάτες σας. Όμως κι ενώ επιφέρετε καλά αποτελέσματα για όλη την ομάδα, εκδηλώστε παράλληλα τα προσωπικά σας ταλέντα μέσα στο συλλογικό πλαίσιο.

Ιχθείς

Γενικά
Εσείς σήμερα καλείστε να κατανοήσετε σε βάθος τους λόγους που συμβαίνουν πράγματα και ούτε να εκθειάσετε την τύχη σας, ούτε να αγανακτήσετε αντιθέτως μαζί της, αν τυχόν κάποια πράγματα δεν εκδηλωθούν ακριβώς όπως τα φαντάζεστε. Σε κάθε περίπτωση, προσαρμοστείτε και αναζητήστε να δείτε αλήθειες, όχι να ευχαριστήσετε απλώς τον εαυτό σας, μέσα από αυτά που επιζητείτε να συμβούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα για να εντυπωσιάσετε τον έρωτα, θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από το να του δώσετε με εύκολο τρόπο αυτά που ζητάει. Αν θέλετε να αξίζει τουλάχιστον. Οι δεσμευμένοι, καθώς μπορεί να πρέπει να σκεφτείτε περισσότερα από ένα πράγματα συγχρόνως, αφήστε την ένταση στην άκρη. Τα γεγονότα. Φτάνουν...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, κρατήστε τις προθέσεις σας εστιασμένες στους στόχους σας. Επίσης, τις κινήσεις σας συγκροτημένες. Κι ας είστε σίγουροι πως ένα καλό που είναι να έρθει, θα έρθει. Μείνετε παράλληλα κοντά σε καλούς συνεργάτες, και να είστε επίσης σίγουροι, πως εκείνοι θα σας βοηθήσουν την κατάλληλη στιγμή.

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ