Σκουρλέτης: Δεν έχει τεθεί θέμα διαγραφής Τατσόπουλου, ούτε επίσημα, ούτε ανεπίσημα - iefimerida.gr

Σκουρλέτης: Δεν έχει τεθεί θέμα διαγραφής Τατσόπουλου, ούτε επίσημα, ούτε ανεπίσημα

Σκουρλέτης: Δεν έχει τεθεί θέμα διαγραφής Τατσόπουλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και δεν έκρυψε ότι διαφωνεί με αρκετές από τις δηλώσεις που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα ο Πέτρος Τατσοπουλος, ο Πάνος Σκουρλέτης υπογράμμισε πως δεν υπάρχει θέμα διαγραφής του βουλευτή από το ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο Βήμα FM, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος αναφερόμενος στον κ. Τατσόπουλο επεσήμανε πως «έχει εκφράσει διάφορες απόψεις που σε κάποια ζητήματα, το τελευταίο διάστημα, απέχουν πάρα πολύ από τις συλλογικές μας εκτιμήσεις και τοποθετήσεις».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι το ζήτημα θα συζητηθεί στην κοινοβουλευτική ομάδα. «Απλά να ξέρετε ότι δεν με ενοχλεί τόσο η δυνατότητα του κάθε βουλευτή να λέει την άποψή του, όσο το να στεκόμαστε λίγο στο περιεχόμενο αυτών», υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι «πολλά από αυτά που είπε ο κ. Τατσόπουλος είναι λάθος».

Ο κ. Σκουρλέτης όμως επεσήμανε πως δεν έχει τεθεί ζήτημα διαγραφής του βουλευτή, ούτε επίσημα ούτε ανεπίσημα όπως χαρακτηριστικά είπε.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ