Δάσκαλος δημοτικού σχολείου καταδικάζεται για το πιο απερίγραπτα ανώμαλο παιχνίδι με τους μαθητές του [εικόνα] - iefimerida.gr

Δάσκαλος δημοτικού σχολείου καταδικάζεται για το πιο απερίγραπτα ανώμαλο παιχνίδι με τους μαθητές του [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας πρώην δάσκαλος δημοτικού σχολείου στο Λος Άντζελες που κατηγορείται με κάλυψη των ματιών των μαθητών του και το τάισμα μπισκότων με το σπέρμα του, δέχθηκε να μην επικαλεστεί καμία ένσταση σε όλες τις κατηγορίες, δήλωσε ο John Manly, δικηγόρος που εκπροσωπεί κάποια από τα θύματα, την Πέμπτη. Η συμφωνία λόγου απαιτεί ο Mark Berndt να καταδικαστεί σε 25 χρόνια φυλάκισης.

«Πρόκειται να φυλακιστεί ουσιαστικά για το υπόλοιπο της ζωής του», είπε για τον 62 χρόνο Berndt ο δικηγόρος. «Δεν μπορείτε να ζητήσετε κάτι περισσότερο από αυτό.»

Ο Manly είπε ότι οι εισαγγελείς προέτρεψαν σε μια συμφωνία λόγου, επειδή «είχαν την ανησυχία για έναν εκ νέου τραυματισμό των παιδιών κατά τη δίκη.»

Ο δικηγόρος του Mark Berndt αρνήθηκε να σχολιάσει.

Πριν ο Berndt καταδικαστεί, μια παρέλαση από μητέρες σε λυγμούς τον κατήγγειλαν, λέγοντας ότι είχε καταστρέψει τις ζωές τους και τις ζωές των παιδιών τους. Τα ονόματα των γυναίκών δεν αναφέρθηκαν στο δικαστήριο.

Είπαν ότι δεν μπορούσαν να καταλάβουν πώς το συγκεκριμένο σχολείο δεν ήξερε για τα επεισόδια. Κάποιες μητέρες είπαν ότι οι κόρες τους δεν μπορούσαν πλέον να τρώνε μπισκότα ή οτιδήποτε άλλο γλυκό εκτός εάν ήξεραν οι μητέρες τους τα είχαν ψήσει ειδικά για αυτές.

Μίλησαν για κορίτσια που δεν ήταν πλέον σε θέση να κοινωνικοποιηθούν και κλειδωνόντουσαν στα δωμάτιά τους.

Παρόλο που ο εκπρόσωπος του κατηγορούμενου είπε ότι ο πελάτης του ήταν μετανιωμένος και απολογητικός, ο 62χρόνος δεν έδειξε κανένα συναισθημα και κοίταζε ευθεία κατά τις δηλώσεις των κατηγοριών.

Εξετάσεις βρήκαν ίχνη σπέρματος πάνω σε αυτό. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο Berndt χρησιμοποιούσε το σπέρμα του για επικάλυψη μπισκότων σε ”παιχνίδια γεύσης” με τους μαθητές του. Ο κατηγορούμενος απομακρύνθηκε από το σχολείο, τον Ιανουάριο του 2011.O Berndt δίδαξε στο σχολείο του Λος Άντζελες για περισσότερα από 30 χρόνια. Οι κατηγορίες εναντίον του ήρθαν στο φως όταν ένας τεχνικός φωτογραφίας σε ένα φαρμακείο παρατήρησε δεκάδες παράξενες φωτογραφίες με παιδιά δημοτικού να είχαν δεμένα τα μάτια τους και το ανέφερε στις αρχές. Οι ανακριτές είπαν ότι ανακάλυψαν ένα πλαστικό κουτάλι στο κάδο απορριμμάτων στην αίθουσα διδασκαλίας του Berndt.

Ο Manly κατήγγειλε το σχολείο που επιτραπεί στον Berndt να συνεχίσει τη διδασκαλία του αφού υπήρξαν καταγγελίες γι 'αυτόν στη δεκαετία του 90.

«Ο άνθρωπος αυτός δολοφόνησε τα παιδιά συναισθηματικά», είπε, σημειώνοντας οτι όλα τα παιδιά είναι σε θεραπεία. Είπε ότι ορισμένοι έχουν αναπτύξει σοβαρές διατροφικές διαταραχές ως αποτέλεσμα της κακοποίησης με τα μπισκότα.

Φωτογραφία του κατηγορούμενου

Φωτογραφία του κατηγορούμενου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ