Θρίλερ στο Παρίσι: Ενοπλος περιφέρεται με μία καραμπίνα και ανοίγει πυρ -Ενας σοβαρά τραυματίας στη Liberation - iefimerida.gr

Θρίλερ στο Παρίσι: Ενοπλος περιφέρεται με μία καραμπίνα και ανοίγει πυρ -Ενας σοβαρά τραυματίας στη Liberation

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θρίλερ εκτυλίσσεται αυτή τη στιγμή στο Παρίσι, καθώς ένας ένοπλος περιφέρεται με μία καραμπίνα στους δρόμους και ανοίγει πυρ.νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο. Ο συναγερμός στις Αρχές σήμανε το πρωί όταν ο δράστης εισέβαλε στο χώρο υποδοχής του κτηρίου, όπου στεγάζονται τα γραφεία της εφημερίδας Liberation και σύμφωνα με μαρτυρίες πυροβόλησε δύο φορές, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας φωτογράφος, ο οποίος

«Ο δράστης δεν είπε τίποτε και έφυγε όπως ήρθε», ανέφερε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Libération μια αστυνομική πηγή, τονίζοντας πώς δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο. «Μπήκε μέσα, πυροβόλησε δύο φορές και έφυγε», δήλωσε προς το ενημερωτικό τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV και ο διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας Φαμπρίς Ρουσλό. Στη συνέχεια, όπως αναφέρουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο ένοπλος άνοιξε πυρ κατά του κτηρίου της τράπεζας Société Générale, χωρίς ωστόσο να σημειωθούν τραυματισμοί. Αμέσως μετά τους πυροβολισμούς στην τράπεζα, ο δράστης πήρε όμηρο έναν οδηγό από τον οποίο ζήτησε να τον μεταφέρει στα Ηλύσια Πεδία και όπως μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ, πριν από λίγο τον άφησε ελεύθερο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, αυτή την ώρα ένα ελικόπτερο βρίσκεται έξω από τα Ηλύσσια Πεδία. Τα δύο περιστατικά σημειώθηκαν με διαφορά λίγο λεπτών. Οι άνδρες της Αστυνομίας στο Παρίσι έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη που κινείται πεζός και έχει προκαλέσει τον τρόμο.

Από τα παλαιστινιακά εδάφη όπου έχει μεταβεi για συνομιλίες με την παλαιστινιακή ηγεσία, ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ διεμήνυσε στον υπουργό Εσωτερικών, Μανουέλ Βαλ, να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα προκειμένου να εντοπιστεί ο ή οι δράστες.

Μέχρι στιγμής τα κίνητρα των επιθέσεων παραμένουν άγνωστα, ωστόσο, οι Αρχές της Γαλλίας εξετάζουν το ενδεχόμενο οι σημερινές επιθέσεις να έχουν σχέση την επίθεση που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στον χώρο υποδοχής του BFMTV στο Παρίσι όπου ένας ένοπλος είχε εισβάλει στο χώρο υποδοχής του δικτύου και είχε απειλήσει δημοσιογράφους πριν διαφύγει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παρίσι πυροβολισμοί Liberation ένοπλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ