Σόιμπλε: «Κάναμε ένα κούρεμα στα τέλη του 2011 - αρχές 2012 και αυτό φτάνει» - iefimerida.gr

Σόιμπλε: «Κάναμε ένα κούρεμα στα τέλη του 2011 - αρχές 2012 και αυτό φτάνει»

Σόιμπλε: «Κάναμε ένα κούρεμα στα τέλη του 2011 - αρχές 2012 και αυτό φτάνει»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε απέκλεισε ρητά για ακόμα μία φορά το ενδεχόμενο ενός νέου κουρέματος του ελληνικού χρέους. Με δηλώσεις τους στη γερμανική εφημερίδα Bild, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε υποστήριξε «κάναμε ένα κούρεμα στα τέλη του 2011-αρχές 2012 και αυτό φτάνει».

Παράλληλα πρόσθεσε «η Ελλάδα έχει μεγαλύτερα προβλήματα από ότι οι άλλες χώρες της κρίσης και για τον λόγο αυτό θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο μέχρι να σταθεί στα δικά της πόδια. Με αυτό το δεδομένο είπαμε κατά την έγκριση του τρέχοντος προγράμματος και το επαναλάβαμε πριν από τις εκλογές ότι στα μέσα του 2014 θα δούμε εάν θα πρέπει να στηρίξουμε εκ νέου την Ελλάδα, μετά την εκπνοή του παρόντος προγράμματος, στο τέλος του 2014, εφόσον έχει εκτελέσει τις υποχρεώσεις της. Πρόκειται για ένα πολύ μικρότερο ποσό από αυτό που έχουμε δώσει στο πλαίσιο του παρόντος προγράμματος. Και δεν θα πρόκειται για κούρεμα του χρέους. Κάναμε ένα κούρεμα στα τέλη του 2011 - αρχές 2012 και αυτό φτάνει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ