Από ένα κάστρο στην Ελβετία μέχρι μια υποβρύχια γαστρονομική εμπειρία στις Μαλδίβες και από την Ιαπωνία στην Ευρώπη και στο Μεγάλο Μήλο, τα luxe μενού των συγκεκριμένων εστιατορίων θα σας κάνουν να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Τα παρακάτω εστιατόρια διαθέτουν ένα πλούσιο μενού γευσιγνωσίας βραβευμένο με αστέρια Michelin, διάσημους σεφ ανά τον κόσμο και προϊόντα ολόφρεσκα συνθέτοντας ένα γκουρμέ σκηνικό που στέλνει το λογαριασμό στα ύψη.
Schloss Schauenstein, Fürstenau, Ελβετία -269 ευρώ ανά άτομο
Michel Bras Toya, Toya, Ιαπωνία – 287 ευρώ ανά άτομο
Alain Ducasse, The Dorchester, Λονδίνο – 193 ευρώ ανά άτομο χωρίς τα ποτά
Hôtel de Ville, Crissier, Ελβετία – 318 ευρώ ανά άτομο
Ithaa, Μαλδίβες – 320 ευρώ ανά άτομο
Aragawa, Τόκιο, Ιαπωνία – 370 ευρώ ανά άτομο
Maison Pic, Valence, Γαλλία – 445 ευρώ ανά άτομο
Masa, Νέα Υόρκη – 450 ευρώ ανά άτομο
Le Meurice, Παρίσι – 509 ευρώ ανά άτομο
Kitcho, Κιότο, Ιαπωνία – 600 ευρώ ανά άτομο
ΠΗΓΗ: perierga.gr