Τα ζώδια της Δευτέρας 18 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 18 Νοεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Γενικά
Μην επαναπαυθείτε θα λέγαμε σήμερα, καθώς η ημέρα σας καλεί να είστε σε εγρήγορση. Ο Δίας και ο κυβερνήτης σας ο Άρης, σχηματίζουν μια θετική όψη η οποία και θα σας προστατεύσει από αντιξοότητες της καθημερινότητας. Βασική σας υποχρέωση όμως, ας πούμε πως είναι να ξέρετε τι κάνετε, και να μην αντιδράτε απλώς για να αποφύγετε μια κατάσταση, πριν υπολογίσετε μιαν άλλη που αυτομάτως δημιουργείτε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα προτιμήστε να κάνετε την πρώτη κίνηση, όμως ξεκάθαρα, ώστε να ξέρετε τι σας γίνεται. Καθώς παράλληλα, η ημέρα κρύβει και αντιξοότητες. Έτσι, το «ξεκάθαρα» που είπαμε, ας θεωρηθεί εξίσου σημαντικό. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα θα σας καλέσει να δράσετε, πιθανότατα με ταχεία αντίληψη, ας είστε προετοιμασμένοι. Η αγάπη φορές, εκδηλώνει απαιτήσεις!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, κρατήστε σταθερή πορεία, απλώς να είστε έτοιμοι για ξαφνικές επεμβάσεις από μέρους σας, την κατάλληλη στιγμή και με τον κατάλληλο τρόπο. Προσέξτε μόνον, να μην εκθέσετε από κεκτημένη ταχύτητα, κάποιον συνάδελφο...

Ταύρος

Γενικά
Ήλιος και Σελήνη, βάλλουν σήμερα την Αφροδίτη. Γεγονός που μας προδιαθέτει να πούμε, πως η ημέρα δεν θα είναι τόσο συνεπής ή τόσο ευδιάθετη απέναντι σας, όσο τυχόν θα επιθυμούσατε. Έτσι, εστιάστε κυρίως να μην δώσετε εσείς προσωπικά το δικαίωμα να ειπωθούν πράγματα εναντίον σας, και από εκεί και πέρα, «καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται», που λέει και ο σοφός λαός μας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα μην τον εμπιστευτείτε απόλυτα τον έρωτα, εκτός πια και αν οι όψεις μαρτυρούν, πως τον έχετε στριμώξει τόσο πολύ, που απλώς δεν ξέρει από πού να φύγει... Ούτε αυτό είναι καλό! Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μοιάζει με σκωτσέζικο ντους, καλύτερα να μην αξιώσετε ιδιαίτερες απαιτήσεις. Αφήστε τον σύντροφο να σας προσφέρει από μόνος.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αντιληφθείτε από νωρίς τις προδιαθέσεις των ανθρώπων του εργασιακού σας περιβάλλοντος, και μην δώσετε το δικαίωμα να εκδηλώσουν τυχόν, αρνητικά δικά τους συναισθήματα, επάνω σας. Επίσης, ας μην επενδύσετε πολλά χρήματα σήμερα!

Δίδυμοι

Γενικά
Σήμερα, ίσως δεν σας φανεί και τόσο εύκολο να μεταφέρετε στους ανθρώπους γύρω σας, τις καλές σας προθέσεις. Δεν πειράζει, ούτε κι εκείνοι είναι τέλειοι και ίσως τα δικά τους θέματα, να τους αποσπούν παράλληλα. Εστιάστε να κατανοήσετε την στάση των άλλων τόσο απέναντι σε εσάς, όσο και απέναντι στον εαυτό τους, και αποφύγετε να τους «κακίσετε». Συμμεριστείτε τους καλύτερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, απολαύστε τον έρωτα κυρίως μέσα σας και όχι εξαρτήσει των εξωτερικών αντιδράσεων. Ο έρωτας είναι κάτι που αισθανόμαστε, όχι που μας το προσφέρουν. Οι δεσμευμένοι, εξετάστε την πιθανότητα να χρειαστεί να υποστηρίξετε, όχι να υποστηριχθείτε, και φροντίστε να είστε αποφασισμένοι να το κάνετε. Για το καλό της σχέση σας είναι!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναλογιστείτε κυρίως εκείνα που σας λένε οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες σας και όχι εκείνα που θέλετε να πείτε εσείς. Αν συγκεντρωθείτε σε αυτά, μπορεί να ανακαλύψετε σημαντικά στοιχεία. Αν ναι, βάλτε τα κάτω και εργαστείτε επάνω σε αυτά.

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα η ημέρα θα σας απαγορεύει τόσο τις υπερβολές όσο και τις εντάσεις σε κάθε επίπεδο. Επομένως, ρίξτε τους ρυθμούς, και κυρίως μην παίζετε με την σταθερότητα του μέλλοντος σας, ίσα για να ικανοποιήσετε εφήμερες καταστάσεις. Πόσο μάλλον, αν εμπεριέχουν και μια τάση αυθαιρεσίας. Έτσι, σε κάθε περίπτωση, εστιάστε μάλλον σε εκείνα που είστε ικανοί να φέρετε εις πέρας, και όχι σε εκείνα απλώς σας «γυαλίζουν».

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα καλύτερα να εξηγηθείτε παρά να παρεξηγηθείτε που λένε, επομένως κρατήστε την στάση σας σταθερή. όπως και την συναισθηματική εσωτερική σας ορμή. Οι δεσμευμένοι, για να μην έρθετε σε ανάγκη να πάρετε πίσω είτε λόγια είτε πράξεις, σήμερα μετρήστε καλά την συμπεριφορά σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, διατηρήστε σαφή την στάση σας και μην παρασυρθείτε από όμορφα λόγια συνεργατών, πόσο μάλλον ανθρώπων που έχουν κάτι να σας πουλήσουν, γινόμενοι εσείς δικοί τους πελάτες . όσο ωραία και να δείχνουν τα πράγματα, κρατήστε επαφή, και απαντήστε αργότερα!

Λέων

Γενικά
Σήμερα ο Ήλιος και η Αφροδίτη, θα αντιτάξουν τις πλανητικές τους δυνάμεις, επομένως όσο εκείνοι θα ασχολούνται ο ένας με τον άλλο, εσείς αποφύγετε να φανείτε υπερβολικά εκδηλωτικοί, είτε έχετε καλή πρόθεση είτε όχι. Καθώς η ημέρα δεν έχει και τις καλύτερες των προδιαθέσεων η ίδια, αποφύγετε συμπεριφορές που μπορεί να σας εκθέσουν, από όποια πλευρά και αν στέκεστε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα αναζητήστε να μάθετε τυχόν, τα βαθύτερα κίνητρα του έρωτα, καθώς είναι πολύ πιθανόν, να μην βρείτε ούτε ένα. Τι όφελος έχει λοιπόν, ένας επιφανειακός έρωτας; Οι δεσμευμένοι, καθώς αγάπη είναι και να προσπερνάμε, σήμερα συγκρατήστε τον εαυτό σας, αν τυχόν αισθανθείτε την ανάγκη να «ξεσπάσετε». Δεν θα σας ωφελήσει!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, διατηρήστε την ικανότητα σας να κατανοείτε σε βάθος εκείνα που ακούτε, καθώς σήμερα, αυτό θα είναι το κύριο εφόδιο που σας δίνεται, ώστε να μην υποπέσετε σε σφάλματα που μπορεί να έχουν κυρίως οικονομικές συνέπειες.

Παρθένος

Σήμερα ο κυβερνήτης σας ο Ερμής, θα σας δώσει το δικαίωμα να αποστασιοποιηθείτε και να δείτε πιο καθαρά αρκετές καταστάσεις. Έτσι, μην βιαστείτε να πραγματώσετε άμεσα όσα τυχόν θα αναδυθούν στην σκέψη σας. Η πρώτη εικόνα, ας είναι απλώς ένα προσχέδιο, και όχι μια ενθουσιώδης απόφαση της στιγμής. Καθώς μάλιστα, θα αναδυθούν παράλληλα και σκέψεις που δεν θα σας αρέσουν, μην χάσετε άσκοπα την καλή σας διάθεση. Ασχοληθείτε με πιο σοβαρά σχέδια σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι σήμερα, ανοίξτε μόνοι σας την πόρτα για να περάστε μέσα στα δώματα του έρωτα. Υπό την προϋπόθεση βεβαίως, πως ο έρωτας γνωρίζει το γεγονός. Όχι αυθαιρεσίες σήμερα! Οι δεσμευμένοι, για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων, μην προσπαθήσετε να επιβάλλετε ούτε αποφάσεις ούτε γεγονότα στον σύντροφο σας. Αφήστε τα να κυλήσουν, και αν είναι να συμβούν, θα συμβούν.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αποφύγετε να εκφράσετε ιδέες που μπορεί να επιφέρουν οικονομικές απώλειες, και προτιμήστε να μοιραστείτε περισσότερο εφαρμόσιμα σχέδια με τους συνεργάτες σας.

Ζυγός

Γενικά
Η Αφροδίτη σήμερα θα τα πει ένα χεράκι με τον Ήλιο, και καλό θα είναι να προσέξετε λίγο, μην τυχόν και χρειαστεί να σας τα πουν κι εσάς επίσης. Και δεν μιλάμε για τα κάλαντα, καθώς είναι νωρίς ακόμη. Επομένως, φανείτε συγκροτημένοι όσον αφορά τις συμπεριφορές που θα εκδηλώσετε, κατά το σύνολο της διάρκειας της ημέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, συνδυάστε στο μυαλό σας εκείνα που θέλετε με εκείνα που μπορεί να σας προσφέρει ο έρωτας, και σήμερα μην ζητήσετε στο ελάχιστο, κάτι παραπάνω. Μπορεί να διαπιστώσετε αντιδράσεις που δεν αναμένατε. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα θα σας προκαλέσει, φροντίστε κυρίως το θέμα των επικοινωνιών, μέσα στην σχέση. Όχι επιπόλαιες κουβέντες!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, κρατήστε μόνον την ουσία, και κάθε τι άλλο που γυρίζει τυχόν μέσα στην σκέψη σας, αφήστε το να φύγει. Αν όχι, μπορεί να διαπιστώσετε αργότερα πως και χρόνο χάσατε, αλλά και αναλωθήκατε σε περιττά έξοδα, που δεν ήταν ανάγκη να γίνουν.

Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα μέσα στο ζώδιο σας, ο Ερμής θα συναντήσει τον βόρειο δεσμό της Σελήνης. Και παρότι η όψη ακριβείας μεταξύ τους γίνεται αύριο, ήδη από σήμερα καλείστε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Ακόμη, και αν σας φαίνεται δύσκολο ή πως ο δρόμος που οδηγούν, είναι κάπως μακρύς. Καθώς όμως παράλληλα η ημέρα δεν έχει και τις καλύτερες των προδιαθέσεων γενικώς, ελιχθείτε με προσοχή και όχι με ορμή. Θα σας προστατεύσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα κάντε «κράττει» που λένε, και μην τα δώσετε όλα με σκοπό να πείσετε ή ότι άλλο. Καλύτερα να εστιάσετε και να δείτε πιο μακριά. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα κρύβει μυστικά, καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε σε καταστάσεις που προς στιγμήν θα σας ανακουφίσουν, όμως αργότερα, θα σας επιβαρύνουν. Εσείς ξέρετε!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, να θυμάστε πως έχετε την ικανότητα να παρασύρετε τους άλλους, σε πιο δημιουργικά κανάλια θα λέγαμε. Προσέξτε όμως, καθώς ένας λάθος χειρισμός, μπορεί να σας καταλογισθεί σε προσωπικό επίπεδο.

Τοξότης

Γενικά
Η ημέρα μπορεί να εμφανίσει συγκυρίες που θα επιφέρουν τελειώματα, και καθώς μέσα σας γνωρίζετε ούτως ή άλλως το πώς αρμόζει να φερθείτε, επιλέξετε το και μην αντιδράτε απέναντι στον ίδιο σας τον εαυτό. Παράλληλα, καθώς οι όψεις της ημέρας εκδηλώνονται κάπως ύποπτα στο σύνολο τους, αξιολογήστε με βάση το μέλλον και όχι ορμώμενοι από τυχάρπαστες, περιοδικές συγκυρίες. Θα ωφεληθείτε πολύ περισσότερο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, καθώς η ημέρα μπορεί να σας ανατρέψει τα σχέδια, ας θεωρήσετε σε κάθε περίπτωση τον εαυτό σας τυχερό. Πείτε αυτό που λένε, «κάθε εμπόδιο για καλό». Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να σας παρουσιάσει τα πράγματα λίγο πιο έντονα από όσο είναι πράγματι, μην παρασυρθείτε. Η σχέση σας είναι σε καλά χέρια!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναζητήστε την ευκαιρία να εκδηλώσετε τα προσωπικά σας σχέδια, αν όμως διαπιστώσετε οι ίδιοι, πως έχετε πάρει λάθος δρόμο, μην περιμένετε να σας διορθώσουν οι συνεργάτες σας. Κάντε το από μόνοι σας και θα εκτιμηθεί!

Αιγόκερως

Γενικά
Οι όψεις της ημέρας δεν είναι και οι καλύτερες. Καθώς όμως εσείς ανήκετε σε ένα ούτως ή άλλως συντηρητικό ζώδιο, εκείνο που μπορεί να σας ταλαιπωρήσει κατά κανόνα, είναι να μην καταφέρνετε να επικοινωνήσετε σε ικανοποιητικό βαθμό. Εστιάστε λοιπόν να κατανοήσετε τόσο τις δικές σας «ελλείψεις» όσο και των άλλων, και φερθείτε πρωτίστως με ειλικρίνεια. Μην τυχόν κρύψετε τις δικές σας, όμως εντείνετε αυτές των άλλων. Δεν πάει έτσι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα καλείστε να παραδεχθείτε που ακριβώς μειονεκτείτε. Όχι μπροστά στον έρωτα σαφώς, αυτός το βλέπει ήδη. Στον εαυτό σας, καθώς αν το καταλάβετε, θα το διορθώσετε κιόλας! Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να σας απαλλάξει από περιττές συναναστροφές, αλλά όχι και από την «γκρίνια» του απομονωμένου ζευγαριού, καλύτερα να αναζητήσετε μια μέση οδό...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναλύστε πρώτα μέσα σας τα προσωπικά σας συμπεράσματα, και αν σας ικανοποιήσουν, αν εμφανίζουν μια σαφή προοπτική, τότε και μόνον τότε, μπείτε σε διαδικασία να τα μεταφέρετε στους συνεργάτες σας.

Υδροχόος

Γενικά
Η ημέρα θα σας δώσει αρκετές φορές την ευκαιρία να αποδείξετε την ευφυΐα σας, κυρίως γιατί θα κληθείτε να ανταπεξέλθετε σε μικρές, όσο και περαστικές αντιξοότητες. Κρατήστε όμως για τον εαυτό σας τις εντυπώσεις που θα σας δημιουργηθούν, και προς το περιβάλλον εξωτερικεύστε κυρίως τα συμπεράσματα που βγάλατε από την όλη διαδικασία. Όχι τα συναισθήματα που σας διέτρεξαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να αναγνωρίσετε τόσο τα δικαιώματα του έρωτα όσο και τα δικά σας, και να τα φέρετε σε παραλληλία. Όχι σε αντίθεση. Είναι το ίδιο εύκολο! Οι δεσμευμένοι, για να μην χρειαστεί να εισπράξετε την ίδια απάντηση δυο φορές μέσα σε μια ημέρα, καλό θα είναι να μην επαναληφθείτε. Τόσο απλά!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αντιτάξτε τις πιθανότητες να έχετε σωστή πληροφόρηση, και να έχετε μια πληροφόρηση που απλώς εξυπηρετεί κάποιους να την έχετε. Όταν καταλήξετε σε συμπέρασμα, η επιλογή ας είναι ανάλογη, και σαφώς όλη δική σας. Ακούτε με προσοχή λοιπόν!

Ιχθείς

Γενικά
Η ημέρα θα σας φανεί πολύ εκδηλωτική για τα δεδομένα σας. Και καλό θα είναι παράλληλα, να προσέξετε τόσο το αντικείμενο όσο και την κατάληξη μιας συζήτησης ή ακόμη μιας μετακίνησης, στην οποία μπορεί να εμπλακείτε. Ειδικά, αν δεν το έχετε επιλέξει εσείς εξ' αρχής. Σε κάθε περίπτωση, κρατήστε αποστάσεις από τις θέσεις των άλλων, και αν κατορθώσετε ούτε να συμφωνήσετε ούτε να διαφωνήσετε, ακόμη καλύτερα. Μείνετε αμέτοχοι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα δεν χρειάζεται να παρασυρθείτε από αυτά που κάνουν άλλοι, για να δείξετε πως και εσείς μπορείτε. Όλοι μπορούν, απλώς κάποιοι ξέρουν και να επιλέγουν. Οι δεσμευμένοι, καθώς ο έρωτας είναι πανταχού παρών, αφήστε την ημέρα να κυλήσει χωρίς να αξιώσετε ιδιαίτερες απαιτήσεις από τον σύντροφο. Απλώς απολαύστε την συναναστροφή. Άλλοι δεν την έχουν....

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, προσέξτε μήπως κάποια κουβέντα σας μεταφερθεί παρερμηνευμένη. Εσκεμμένως ή όχι. Καλύτερα λοιπόν να είστε σαφείς ή αν δεν μπορείτε μην απαντάτε άμεσα. Για να μην πείτε αργότερα, είχα αλλού τον νου μου...

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ