Τζάκρη: Επικρατεί αναβρασμός στο ΠΑΣΟΚ- Είναι κατ' όνομα σοσιαλιστικό κόμμα - iefimerida.gr

Τζάκρη: Επικρατεί αναβρασμός στο ΠΑΣΟΚ- Είναι κατ' όνομα σοσιαλιστικό κόμμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την αποχώρηση της από το ΠΑΣΟΚ μετά το «ναι» στην πρόταση δυσπιστίας μίλησε η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία υποστήριξε πως επικρατεί «αναβρασμός» στην Χαριλάου Τρικούπη, χωρίς να αναφερθεί ξεκάθαρα στο ενδεχόμενο συνεργασίας της με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Τζάκρη, σε δηλώσεις της στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον κατ' όνομα σοσιαλιστικό κόμμα και υπογράμμισε πως αν και δεν γνωρίζει άλλους συναδέλφους της που θέλουν να αποχωρήσουν άμεσα από το κίνημα, υπάρχει «αναβρασμός» στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, δήλωσε υπέρ της ανασυγκρότησης της δημοκρατικής παράταξης της Κεντροαριστεράς, τονίζοντας ωστόσο πως δεν εκφράζεται πλέον από την σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ούτε από την ΔΗΜΑΡ, αλλά και από ένα μεγάλο μέρος του ΣΥΡΙΖΑ.

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ