Εφιαλτικές εικόνες από το πέρασμα των φονικών ανεμοστρόβιλων στις ΗΠΑ [βίντεο] - iefimerida.gr

Εφιαλτικές εικόνες από το πέρασμα των φονικών ανεμοστρόβιλων στις ΗΠΑ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικό θάνατο έχουν βρει, μέχρι στιγμής, τουλάχιστον έξι άνθρωποι, από τη σφοδρή καταιγίδα και τους ανεμοστρόβιλους που έπληξαν ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ. Οπως αναφέρει το CNN, τα θύματα ήταν στο Ιλινόις, όπου τουλάχιστον 70 σπίτια καταστράφηκαν.Οι διασώστες δίνουν μάχη για να φτάσουν σε πολίτες που έχουν παγιδευτεί σε υπόγεια, ενώ σε νοσοκομείο της Peoria διακομίστηκαν 37 τραυματίες.

«Ήταν ολοκληρωτική καταστροφή» δήλωσε στο CNN, κάτοικος της Ουάσινγκτον. «Υπάρχει κόσμος στους δρόμους που κλαίει».

Στο Σικάγο ο αγώνας NFL ανάμεσα στους Chicago Bears και τους Baltimore Ravens διεκόπη για δύο ώρες καθώς η καταιγίδα προσέγγιζε το Σικάγο, με τους θεατές να εγκαταλείπουν το στάδιο και να αναζητούν προστασία σε ασφαλέστερα σημεία.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Μετεωρολογική Υπηρεσία, αναφέρθηκαν τουλάχιστον 67 ανεμοστρόβιλοι ενώ στην Ιντιάνα περισσότεροι από 160.000 άνθρωποι έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ