Στον ανακριτή οι συλληφθέντες - διακινητές για το ναυάγιο στην Πάλαιρο - iefimerida.gr

Στον ανακριτή οι συλληφθέντες - διακινητές για το ναυάγιο στην Πάλαιρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώπιον της Δικαιοσύνης αναμένεται να βρεθούν σήμερα οι τέσσερις συλληφθέντες για το ναυάγιο στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας, όπου έχασαν τη ζωή τους 12 άτομα, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη.Τέσσερα άτομα έχουν συλληφθεί από την Αστυνομία και το Λιμενικό, τα οποία φέρονται ότι συμμετείχαν στην υπόθεση της διακίνησης των 27 μεταναστών μέχρι την Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας, όπου έχασαν τη ζωή τους 12 άτομα, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη.

Πρόκειται για έναν 34χρονο αλλοδαπό, οι οποίος συνελήφθη από άνδρες του Λιμεναρχείου Λευκάδας, μία 53χρονη, τον 58χρονο αλλοδαπό χειριστή του σκάφους και έναν 20χρονο που συνελήφθη στην Κωνωπίνα, ως ύποπτος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Και οι τέσσερις προσήχθησαν αργά χθες, Κυριακή στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Σήμερα, Δευτέρα, θα οδηγηθούν και πάλι στα δικαστήρια της Λευκάδας, προκειμένου να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή.

Πάντως, οι έρευνες των λιμενικών και των αστυνομικών συνεχίζονται, ώστε να συλληφθούν δύο ακόμη αλλοδαποί, οι οποίοι, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν οι αρχές, φέρονται ως οργανωτικά μέλη του κυκλώματος παράνομης διακίνησης μεταναστών.

Υπενθυμίζεται ο 34χρονος και η 53χρονη κατηγορούνται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ναυάγιο μετανάστες ανακριτής Λευκάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ