Γονείς τέρατα βασάνιζαν τα 5 παιδιά τους -Βρέθηκε αγόρι αλυσοδεμένο στη βεράντα με ψόφιο κοτόπουλο στο λαιμό του - iefimerida.gr

Γονείς τέρατα βασάνιζαν τα 5 παιδιά τους -Βρέθηκε αγόρι αλυσοδεμένο στη βεράντα με ψόφιο κοτόπουλο στο λαιμό του

Γονείς τέρατα βασάνιζαν τα 5 παιδιά τους -Βρέθηκε αγόρι αλυσοδεμένο στη βεράντα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δράμα πέντε παιδιών ανακάλυψαν από τύχη οι αστυνομικοί στη Βόρεια Καρολίνα. Οπως προέκυψε οι ανάδοχοι γονείς τους τα βασάνιζαν κατ' εξακολούθηση, με τη φρίκη να αποκαλύπτεται όταν ο αστυνομικός είδε ένα αγόρι αλυσοδεμένο στη βεράντα.

Ο νοσοκόμος, Ντόριαν Λι Χάρπερ και η κοινωνική λειτουργός σύντροφός του, Γουάντα Σου Λάρσον, ήδη φυλακίστηκαν. Οι τραγικές συνθήκες υπό τις οποίες ζούσαν τα παιδιά αποκαλύφθηκαν όταν ένας αστυνομικός- που βρέθηκε στη συγκεκριμένη περιοχή της πόλης Μονρόε για άλλο περιστατικό- εμβρόντητος αντίκρισε στη βεράντα του σπιτιού ένα παιδί αλυσοδεμένο, με ένα ψόφιο κοτόπουλο κρεμασμένο στο λαιμό του.

Το παιδί έτρεμε από το κρύο και ήταν ολομόναχο, ενώ ο σερίφης Εντι Κάθι χαρακτήρισε σοκαριστική την κατάσταση του 11χρονου. Η έρευνα αποκάλυψε ότι και τα άλλα τέσσερα παιδιά της οικογένειας είχαν υποστεί παρόμοια βασανιστήρια. Το ζευγάρι είχε υιοθετήσει τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά, ηλικίας από 8 έως 14 ετών και είχε αναλάβει να φιλοξενήσει και τον 11χρονο που βρέθηκε αλυσοδεμένος.

Εκτός από την κατηγορία για σκόπιμη κακοποίηση των παιδιών, βαρύνονται και με την κατηγορία της κακομεταχείρισης ζώων, γιατί ορισμένα από τα ζώα που είχαν στο σπίτι ήταν σε άθλια κατάσταση. Η Λάρσον κατηγορείται και για παράλειψη καθήκοντος, δεδομένου ότι ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος των κοινωνικών υπηρεσιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ