Κλειστοί την Κυριακή οι σταθμοί του Μετρό στο κέντρο της Αθήνας λόγω της πορείας - iefimerida.gr

Κλειστοί την Κυριακή οι σταθμοί του Μετρό στο κέντρο της Αθήνας λόγω της πορείας

Κλειστοί αύριο οι σταθμοί του μετρό στο κέντρο της Αθήνας λόγω της πορείας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλειστοί θα είναι αύριο το μεσημέρι οι σταθμοί του μετρό στο κέντρο, με απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω της καθιερωμένης πορείας από το Πολυτεχνείο προς την Αμερικανική Πρεσβεία.

Ειδικότερα, μέχρι νεωτέρας εντολής, θα κλείσουν από τις 13.00 οι σταθμοί του μετρό «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ», «ΣΥΝΤΑΓΜΑ» και «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», ενώ από τις 14.30 θα κλείσουν και οι σταθμοί «ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ» και «ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ».

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με απόφαση του ΟΑΣΑ από τις 6 το πρωί της Παρασκευής ξεκίνησαν προσωρινές τροποποιήσεις στα δρομολόγια και στις στάσεις των λεωφορείων και τρόλεϊ, και θα ισχύσουν έως και τις 6 το πρωί της Δευτέρας, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνήσει με το πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ στο 11185.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μετρό ΠΟΡΕΙΑ Πολυτεχνείο σταθμοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ