Οι δεινόσαυροι ζωντανεύουν κάθε Νοέμβριο: Το εκπληκτικό πρότζεκτ του Ρέφε Τούμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι δεινόσαυροι ζωντανεύουν κάθε Νοέμβριο: Το εκπληκτικό πρότζεκτ του Ρέφε Τούμα [εικόνες]

Οι δεινόσαυροι ζωντανεύουν κάθε Νοέμβριο: Το εκπληκτικό πρότζεκτ του Ρέφε Τούμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ξεκαρδιστικό και τρυφερό πρότζεκτ παρουσίασε ο συγγραφέας Ρέφε Τούμα, με σκοπό να αφυπνίσει την φαντασία των παιδιών του σε ένα κόσμο όπου οι τεχνολογικές εξελίξεις συμβάλλουν μαζικά στην αλλοτρίωση της.

Ετσι κάθε χρόνο, ο Τούμα αφιερώνει τον μήνα Νοέμβριο στους δεινόσαυρους, ή μάλλον στην προσπάθεια του να πείσει τα παιδιά του ότι είναι αληθινοί. Με την ονομασία Dinovember, το διασκεδαστικό αυτό πρότζεκτ «ζωντανεύει» κάθε βράδυ τους πλαστικούς δεινόσαυρους των παιδιών του μόλις αυτά κοιμηθούν και τους βάζει να κάνουν ζημιές παίζοντας στο σπίτι με αποτέλεσμα κάθε πρωί που ξυπνούν τα παιδιά να τους βρίσκουν στα πιο απίθανα σημεία και στις πιο αστείες στάσεις.

Οπως αναφέρει ο ίδιος, μιλώντας για το πρότζεκτ του: «Κάθε χρόνο εγώ και η γυναίκα μου αφιερώνουμε το μήνα Νοέμβριο για να πείσουμε τα παιδιά μας ότι την ώρα που κοιμούνται, οι πλαστικοί δεινόσαυροί τους ζωντανεύουν. Αρχικά τα παιδιά ξύπνουσαν για να ανακαλύψουν ότι οι δεινόσαυροι είχαν σκορπίσει μια κούτα δημητριακών και είχαν προκαλέσει ένα χάος στο τραπέζι της κουζίνας. Γιατί το κάνουμε αυτό; Επειδή στην εποχή των iPads και Netflix, δεν θέλουμε τα παιδιά μας να χάσουν τη φαντασία τους. Σε μια εποχή που οι απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις του κόσμου οι είναι ένα γκουγκλάρισμα μακριά, θέλουμε τα παιδιά μας να ζήσουν ένα μικρό μυστήριο. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο χρόνος, ενέργεια δημιουργικότητα και μερικοί πλαστικοι δεινόσαυροι. Η παιδική ηλικία είναι εφήμερη, οπότε ας σιγουρευτούμε ότι θα είναι διασκεδαστική όσο διαρκεί.»

Δείτε στις εικόνες που ακολουθούν τι σκανταλιές έκαναν οι δεινόσαυροι τα βράδια:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παιδιά δεινόσαυροι Νοέμβριος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ