Σταθάκης: Μετά την ελληνική προεδρία στην ΕΕ οι εκλογές - iefimerida.gr

Σταθάκης: Μετά την ελληνική προεδρία στην ΕΕ οι εκλογές

Σταθάκης: Μετά την ελληνική προεδρία στην ΕΕ οι εκλογές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης θεωρεί εξαιρετικά απίθανο να γίνουν πρόωρες εκλογές στη διάρκεια της ελληνικής προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, ωστόσο αναγνωρίζει ότι οι προσεχείς ευρωεκλογές και περιφερειακές εκλογές θα έχουν έντονη πολιτική χροιά.Σε συνέντευξη του στην «Ημερησία» υποστηρίζει «Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για το ευρώ είναι σαφέστατη και είναι η πρόγραμματική θέση του κόμματος περί παραμονής της χώρας στο ευρώ» δηλώνει ο υπεύθυνος του τομέα ΑνάπτυξηςΓιώργος Σταθάκης.

«Θεωρούμε ότι μια ενδεχόμενη έξοδος από την ευρωζώνη θα είχε εξαιρετικά αρνητικές συνέπειες τόσο για την Ελλάδα όσο και για τους δανειστές μας. Η ακύρωση των εφαρμοστικών νόμων των μνημονίων είναι επιβεβλημένη, προκειμένου να βγει η ελληνική οικονομία από το σημερινό αδιέξοδο» τονίζει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ