Αίσιο τέλος στο θρίλερ με τον φοιτητή από τις Σέρρες -Επέστρεψε σπίτι του - iefimerida.gr

Αίσιο τέλος στο θρίλερ με τον φοιτητή από τις Σέρρες -Επέστρεψε σπίτι του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aίσιο τέλος είχε το θρίλερ με την εξαφάνιση 23χρονου νεαρού φοιτητή του οποίου τα ίχνη χάθηκαν την περασμένη Δευτέρα στις Σέρρες. Το απόγευμα της Παρασκευής ο νεαρός γύρισε μόνος του στο σπίτι του και λιγο αργότερα μαζί με τον πατέρα του πήγαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για σχετική ενημέρωση, αφού σημειωτέων, για τον εντοπισμό του υπήρχε ευρεία κινητοποίηση των Αρχών.

Ο νεαρός αγνοούνταν από την περασμένη Δευτέρα.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο νεαρός, δεν ειχε μαζί του ούτε κινητό, ούτε ταυτότητα, ούτε κάρτα ανάληψης, ούτε ρούχα. Τα κλειδιά από το σπίτι του τα είχε αφήσει πίσω από την πόρτα. Το πρωί της Δευτέρα επικοινώνησε η μητέρα του μαζί του, προφανώς για να τον ξυπνήσει. Είχε μάθημα στις 11.00, αλλά δεν πήγε.

Για τον εντοπισμό του νεαρού επιστρατεύτηκαν η Αστυνομία, κλιμάκιο των ΕΚΑΜ και η Πυροσβεστική, με τις έρευνες να εστιάζουν στη αρχή στον ορεινό όγκο του Λαϊλιά, στην Κοιλάδα των Αγίων Ανάργυρων και στον Κουλά. Ωστόσο, οι όποιες προσπάθειες κατέστησαν άκαρπες. Αμέσως μετά σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή των Σερρών, έρευνες έγιναν σε όλα τα απίθανα σημεία του νομού για τον εντοπισμό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ