Φρίκη σε πρώτο πλάνο: Εξώφυλλα που οι σταρ θα ήθελαν να κάψουν [εικόνες] - iefimerida.gr

Φρίκη σε πρώτο πλάνο: Εξώφυλλα που οι σταρ θα ήθελαν να κάψουν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι τα πρόσωπα που κατεξοχήν φιγουράρουν στα εξώφυλλα των περιοδικών! Οι συνεντεύξεις είναι κάτι που οι celebrities επιδιώκουν για την προβολή τους και τη προώθηση της δουλειά τους και συχνά πίσω απ' αυτές κρύβονται πολύωρες και απαιτητικές φωτογραφήσεις.

Ένα επιτελείο από φωτογράφους, μακιγιέζ, στιλίστες και δημοσιογράφους επιστρατεύεται για να είναι το αποτέλεσμα εντυπωσιακό και να ανταποκρίνεται στη φήμη του ατόμου. Και πραγματικά, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, τα εξώφυλλα των περιοδικών είναι λαμπερά, έξυπνα, άψογα (και αψεγάδιαστα). Άλλωστε, το εξώφυλλο είναι αυτό που θα τραβήξει πρώτο το μάτι του επίδοξου αναγνώστη...

Έλα, όμως, που πάντα υπάρχουν και οι αποτυχίες! Και όση δουλειά και αν έχει γίνει στο παρασκήνιο, το αποτέλεσμα στο... προσκήνιο μπορεί να μην είναι το επιθυμητό. Και καλά θα ήταν αν απλά δεν είναι το καλύτερο εξώφυλλο (μπορεί να μην είναι καλό το concept, να μην είναι καλή η έκφραση του προσώπου, να μην είναι καλή η πόζα), γιατί σε κάποιες περιπτώσεις είναι απλά το... χειρότερο. Πάρε για παράδειγμα το εξώφυλλο της Kristen Stewart για το Glamour στο οποίο ένα λάθος στο ρετούς άφησε την ηθοποιό χωρίς... χέρι! Ή την κάπως άβολη πόζα του Πρίγκιπα William για το βρετανικό Hello και το προσβλητικό για κάποιους (κιτς για εμάς!) εξώφυλλο του Kanye West ως... Ιησούς στο Rolling Stone.

Ας τα δούμε στο joytv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ