Αναρτήθηκαν από τον ΑΣΕΠ οι πίνακες για τη διαθεσιμότητα των διοικητικών υπαλλήλων της ΑΣΟΕΕ - iefimerida.gr

Αναρτήθηκαν από τον ΑΣΕΠ οι πίνακες για τη διαθεσιμότητα των διοικητικών υπαλλήλων της ΑΣΟΕΕ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναρτήθηκαν από τον ΑΣΕΠ οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης υπαλλήλων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), στο πλαίσιο της διαδικασίας επιλογής προσωπικού που θα τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης.Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ήταν από τα πρώτα ΑΕΙ που είχαν εισαγάγει στοιχεία στο σύστημα στη σχετική διαδικασία που καθόρισε το υπουργείο Παιδείας.

Οι πίνακες κατάταξης υπαλλήλων έχουν καταρτισθεί κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, ανά κατηγορία, κλάδο ή/και ειδικότητα, βάσει των ψηφιακών πινάκων συνδρομής κριτηρίων που απέστειλε η Διεύθυνση Διοικητικού/Προσωπικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το ΑΣΕΠ τονίζεται ότι η μοριοδότηση των προσόντων των υπαλλήλων και η κατάρτιση των σχετικών βαθμολογικών πινάκων κατάταξης βασίζεται αποκλειστικά στα στοιχεία από την αρμόδια Δ/νση Διοικητικού/Προσωπικού του συγκεκριμένου Πανεπιστημίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ