Οι άντρες το απολαμβάνουν, οι γυναίκες πάλι όχι –Τι πιστεύουν τα δύο φύλα για το one night stand - iefimerida.gr

Οι άντρες το απολαμβάνουν, οι γυναίκες πάλι όχι –Τι πιστεύουν τα δύο φύλα για το one night stand

Οι άντρες το απολαμβάνουν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επόμενη μέρα ενός one night stand αδιαμφισβήτητα μπορεί να είναι γεμάτη δεύτερες σκέψεις. Η πιθανότητα να έχει μετανιώσει κάποιος τη χθεσινή του περιπέτεια είτε επειδή το ποτό ως γνωστόν απελευθερώνει τα ήθη και περιορίζει την επιλεκτικότητα, είτε επειδή πολύ απλά είναι δύσκολο να πεις «όχι» εκείνη τη στιγμή, είναι πραγματικά μεγάλη. Ομως η απόλαυση του one night stand, τη στιγμή που αυτό πραγματοποιείται, είναι διαφορετική... υπόθεση σύμφωνα με την έρευνα του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα.

Οπως αποκαλύπτουν τα δεδομένα της έρευνας των Αμερικανών επιστημόνων, το ποσοστό ευχαρίστησης του σεξ της μιας βραδιάς δαιφέρει κατά πολύ ανάμεσα στα δύο φύλα. Οι άντρες, όπως είναι λογικό, το απολαμβάνουν περισσότερο από τις γυναίκες που φαίνονται να το... σκέφτονται παραπάνω.

Στη συνέντευξη που πήραν οι αναλυτές του Πανεπιστημίου του Μπερνιχαμ από 600 φοιτητές, τα αποτελέσματα ήταν τόσο απόλυτα που δεν δίνουν περιθώριο αμφισβήτησης. Μόνο το 40% των γυναικών δείχνουν να ευχαριστιούνται το σεξ, όταν έχουν γνωρίσει την ίδια μέρα τον... παρτενέρ τους. Ωστόσο, χαίρονται το σεξ σε διπλάσιο ποσοστό όταν βρίσκονται σε σχέση, προφανώς επειδή αισθάνονται πιο άνετα απέναντι στο σύντροφό τους. Αντίθετα, οι άντρες δείχνουν να μην επηρεάζονται από τα άγνωστα χαρακτηριστικά των συντρόφων τους αφού απολαμβάνουν το one night stand σε ποσοστό 80%.

Εκτός αυτού, πολλοί άνδρες παραδέχτηκαν ότι δεν τους ενδιαφέρει τόσο πολύ να ικανοποιήσουν τη γυναίκα που κάνουν one night stand σε σχέση με την γυναίκα που έχουν σχέση. Αποσκοπούν δηλαδή καθαρά στη προσωπική ευχαρίστηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ